Mange fravær – går for seier
Kjell Andre Thu kan melde om en del spillere som ikke er tilgjengelige, men det gjør ikke seiersviljen noe mindre. - Dette er siste kamp før ferien så vi har utrolig mange som er ute. Så nå får vi virkelig bruk for bredden i stallen. Vi stiller selvsagt ett meget bra lag men noen spillere som ikke har spilt all verden får en kjempefin mulighet til å vise seg frem. De har sett utrolig sultne og bra ut på trening så de gleder jeg meg til å se på banen på søndag.
Vi går selvsagt for å vinne og føler vi har ett ran på høylys dag å revansjere. Så dette er en kamp vi virkelig gleder oss til, sier Ørntreneren

Kjell Andre Thu var nedrykt etter «ranet» I Lystlunden
Bilder: Knut G. Bjerva

Ørns tropp
Benjamin Zalo må stå over etter årets fjerde gule kort mot Ready.
Andre spillere som ikke er tilgjengelig av forskjellige årsaker er Jørgen Sjøl, Olaves Fuglem, Daniel Skistad, Suleman Ahmed, Nasrat Haydari og Johan Bonden Nysveen.

Det betyr en nykomponert forsvarsfirer, og vi tar nok ikke mye feil når vi tror at Thomas Knutsen trekkes ned som midtstoppermakker til Håvard Hettervik

Simon Bahrami tilbake igjen, og viste i halvtimen mot Ready at han er spillesugen.
-
Søndag føler jeg meg klar til innsats for fullt og jeg gleder meg til å score mål igjen, sier han til Gjengangeren.

Simon Bahrami er spille- og målsugen, her scorer han mot Mjøndalen2 i april

Våroppgjøret
På hjemmesida rapporterte vi at det var sjelden å se så mange misbrukte hundreprosent-sjanser som Ørn hadde mot Halsen i begynnelsen av juni. Halsen var effektive og scora på en av to sjanser. Når de i tillegg fikk forært et mål da Miguel Vieira først rotet det til nede ved cornerflagget før Halsenspiller snappet ballen, sendte videre til Christian Holst som satte ballen i åpent mål. Det hjalp lite at Thomas Knutsen reduserte til 1-2 kvarteret før slutt.

Trener Kjell Andre Thu var frustrert etter tapet.
- Det er vanskelig å forklare hvorfor vi ikke scorer. Dette var et av de større rana jeg har vært med på. Sånn er fotballen noen ganger og da er det bare å lære av kampen og jobbe hardt mot neste, sa trener Thu etter kampen.

Les vår omtale av kampen HER.

Thomas Knutsen scoret reduseringsmålet mot Halsen

Motstanderen
Halsen ligger på 7. plass på tabellen, tre poeng bak Ørn, og med 23-25 i målforskjell. Halsen er et bra hjemmelag og har vunnet fire av seks oppgjør på Bergeskogen.
Her er hjemmekampene:
22.04.  Ullern 2-1
06.05.  Mjøndalen2 2-1
18.05.  Vålerenga2 2-3
01.06.  Norild 9-1
15.06.  Follo 0-2
29.06.  Drøbak-Frogn 1-0

Laget trenes av Petter Olsen som har tatt over etter Roger Iversen som nå har stor suksess som trener for Fram Larvik.

Christer Smith er toppscorer med åtte mål, med han blei uten nettkjenning mot Ørn i juli. Da var det Isak Nilsen og Christian Holst som sørget for målene.

Fjorårets oppgjør
Ørn og Halsen hadde møttes to ganger før oppgjøret i juni. I våroppgjøret i Lystlunden i fjor vant Ørn 3-0 der Thomas S. Knutsen sørget for 1-0 til pause. I andre omgang scoret først Alex Krawiec før Artan Brovina satte inn det tredje målet snaue kvarteret før slutt.

Kampen på Bergeskogen i slutten av april endte også med Ørnseier – 3-1. Sebastian Temte Hansen (nå i Notodden) ga Ørn ledelsen kvarteret ut i kampen før Christian Holst utligne halvveis ut i andre omgang. Fem minutter seinere ga Thomas S. Knutsen Ørn igjen ledelsen før Alex Krawiec sørget for tomålsseier i kampens siste spilleminutt.

Alex Krawiec scoret i fjorårets oppgjør 

Andre kamper

 

 

Torsdag

Frigg

Lokomotiv Oslo

0 - 0

Lørdag

Vålerenga 2

Norild

5 - 0

Søndag

FK Tønsberg

Grei

 

 

Ready

Follo

 

 

Ullern

Lyn

 

Mandag

Mjøndalen 2

Drøbak-Frogn