En frisparkperle av Fredrik Tørnby i kampens 15. minutt, etterfulgt av scoringer av Nuno Soares og Simon Bahrami førte til at Ørn ledet 3-0 allerede etter 26 spilte minutter i Larvik. 

BANKER INN 2-0: Nuno Soares (t.h.) smeller til med venstrefoten og setter ballen i mål til 2-0-ledelse i kampens 23. minutt. Bak ser Alen Patros på situasjonen.

 

Deretter var det ingen tvil om hvilket lag som skulle vinne kampen, selv om Halsen reduserte til 1-3 i kampens 38. minutt. Kun seks minutt senere satte Håvard Hettervik inn 4-1-målet slik at Ørn ledet med tre mål til pause.

- 1. omgang er kjempebra. Der gjør vi en av våre bedre omganger denne sesongen. I 2. omgang klarer vi ikke å holde det samme trøkket oppe, men vi skaper likevel nok sjanser til at vi kan score både et eller to mål til. Derfor gir det litt bismak at vi taper den omgangen på et selvmål, sier A-lagstrener Kjell André Thu.

For Ørn hadde god kontroll i 2. omgang, og kunne ha økt ledelsen flere ganger. Blant annet hadde Bahrami et skudd i stolpen, men det eneste målet i 2. omgang kom på overtid da Leroy Nilsen var uheldig og satte ballen i eget nett på overtid slik at kampen endte med en 4-2-seier.

VANT DUELLEN: Simon Bahrami - som scoret Ørns tredje mål i kampens 26. minutt - kom seirende ut av de fleste dueller mot Halsen i Larvik. 

- Jeg synes sentrallinjen vår med Håvard Hettervik, Thomas Knutsen, Fredrik Tørnby, Alen Patros og Nuno Soares gjør en meget god kamp slik at vi dominerer kampen. I tillegg er det deilig at Bahrami er tilbake igjen på topp. Han løper og står på, og gir oss en ny dimensjon fremme. Og så gjør Endi Zekaj en god kamp i en uvant posisjon som høyreback, sier Thu.

Han gir nå spillerne 14 dager ferie, hvor alle må sørge for å holde formen ved like gjennom egentrening. Fra mandag 29. juli er det fullt kjør med treninger igjen for å være best mulig rustet til høstsesongen.

Søndag 4. august spiller vi treningskamp kl. 15.00 borte mot Fredrikstad. Så er det en full treningsuke til før vi møter Follo i Lystlunden lørdag 10. august kl. 16.00, sier Thu.

 

KAMPFAKTA

Halsen - Ørn 2-4 (1-4)
3. divisjon 2 menn
Bergeskogen idrettspark
200 tilskuere

0-1 Fredrik Tørnby (14)
0-2 Nuno Soares (22)
0-3 Simon Bahrami Bjerknes (25)
1-3 Jens-Emil Kjær (37)
1-4 Håvard Hettervik (44)
2-4 Selvmål (91)

Gult kort: Fredrik Tørnby, Ørn.
Dommer: Mohammad Nabhani, Tollnes.

Ørn: Kristoffer Solberg - Endi Zekaj, Håvard Hettervik, Thomas Knutsen (Lars Rustad 88. min), Amanj Mohammadi (Leroy Nilsen 55. min) - Alen Patros, Fredrik Tørnby (Artan Brovina 85. min), Nuno Soares - Alex Krawiec, Shåresh Ahmadi (Niklas Haakenstad 73. min) og Simon Bahrami Bjerknes (Dennis Gjengaar 88. min).

 

Andre kamper i Ørns avdeling denne runden

  Tønsberg   Grei 3-0
  Ready   Follo 1-2
  Ullern   Lyn  6-3
  Vålerenga 2   Norild 5-0
  Frigg   Lokomotiv Oslo 0-0
  Mjøndalen 2   Drøbak Frogn 4-3

 

Flere bilder fra kampen på Ørns Facebookside her.

Tabellen er her.

Gjengangerens referat (bak betalingsmur) her.

 

Alle foto: Knut G. Bjerva