Ikke påmeldt fotballskolen? Trykk her for link til påmelding!

Det er drøyt fire uker til Tine og FK Ørn Hortens fotballskole, og de siste forberedelsene gjøres mens påmeldingene kommer daglig.

- Prisen er uendret fra i fjor, mens i år har vi også lagt inn gratis frokost for de som ønsker det. Kosthold er et av satsingsområdene til Tine i år og tilbudet har blitt godt mottatt av deltakerne, sier Ørjan Dimmestøl.

Han kan i dag også avsløre enda et tiltak som blir gratis for deltakerne:

- Ja, det stemmer. Mjøndalen, en annen storklubb med riktige farger inviterer alle deltakerne på vår fotballskole til kampen Mjøndalen – Brann. Kampen spilles søndag 18. august kl. 18.00, og deltakerne på vår fotballskole får tilbud om billetter til ståtribunen. Vi vil informere mer om dette frem mot fotballskolen, men alle vil få tilbudet de første dagene slik at man får utlevert billett siste dag av fotballskolen. 

- Vi tror det kan bli en ordentlig morsom kamp. Brann er jo historisk sett det største laget og burde være favoritt i en slik kamp. Derimot har Mjøndalen sendt bergenserne slukøret hjem gjentatte ganger de siste årene. Både ved å sende Brann ned til OBOS i 2014 og sende de ut av cupen i 2017. Vi tror og heier på nok en brun seier denne gangen også! 

Det er laget en brosjyre om årets fotballskole og akademi (NB! Tilbudet om kamp kom etter brosjyren ble laget og står derfor ikke der). Se brosjyren i PDF under: 

Ikke påmeldt fotballskolen? Trykk her for link til påmelding!