Jadda! For andre år på rad spiller klubben finale i Dana cup. En uke med mye Ørn - jubel for både gutte - og jentelag endte i kveld med seier i seminalen over Ulf Sandnes for gutter 2004. Etter ekstraomganger endte med straffekonkuranse.
   - En sterk prestasjon. Gratulerer så langt til gutta og støtteapparatet, sier klubbens utviklingssjef, Kjetil Ramberg.

Gutter 2005 gjorde også en sterk turnering. Laget kom til kvartfinalen. Laget utlignet til 2-2, men dommeren blåste av 1.omgangen mens ballen var på inn i mål. Det ble et surt 1-2-tap for fjorårsfinalestene.

Totalt sett har det vært en en meget sterk Ørn - innsats i årets Dana cup. Lag 2 i 2005 - klassen gjorde også en meget sterk prestasjon ved å komme til a - sluttspillet. Jentelagene har levert "best ever" og har all grunn til å reise stolte hjem med både spill og resultater. Bare små marginer i en straffekonkurranse hindret avansement til spill fredag.

Årets Dana cup har vært krevende med høy temperatur og ikke minst magevirus. Også Ørn - lagene ble hardt plaget.
   - Jeg har lyst til å rette en stor takk til alle som har bidratt i den vanskelige situasjonen som oppstod, sier Kjetil.
Både trenere, ledere, foreldre med helsebakgrunn og andre foreldre har gjort en kjempejobb og har sin del av æren for de resultatene som er oppnådd. Jeg har lyst til å bruke Even Eide Eriksen som et veldig godt eksempel på det rammene apparatet som er på plass bak lag og og spillere. Hans innsats som fysioterapeut har vært utrolig viktig. Det er mange forhold som spiller inn for å gjennomføre en slik uke - og for å oppnå de resultatene vi gjør - og vi er så heldige å ha mange som gjør en fantastisk innsats for å bidra til det.

Dana cup er slutt for de fleste, men for andre året på rad skal altså klubben spille finale.Ifjor ble det gull på gutter 2004 og sølv på gutter 2005. I morgen blir det medalje igjen.
   - Det blir en ny og tett kamp, og jeg tror lagets erfaring fra ifjor med å takle en slik finale fører gutta våre til topps , sier Kjetil.
Han og hele klubben ønsker laget lykke til.

Siste; Asker blir motstander i finalen. Den spilles kl 08.00 på Stadion og streames via Danacups hjemmeside.