Det var en spent, men samlet og konsentrert tropp som stod tidlig opp for å forberede seg til finalen mot Asker. Allerede kl 08:00 gikk kampen.Den tidlige kampstarten hindret ikke opp mot 300 Ørn - og Hortens - patrioater å gi gutta full støtte fra avspark.

Det var Asker som tok tak i kampen og de drøyt ti første minuttene hang Ørn - laget i tauene. Asker tok også ledelsen og virket å ha kontroll på kampen. Men, som det så ofte har vist seg før med gull - laget vårt;de er seige! Sakte, men sikkert spilte de seg inn i kampen. Det var derfor en stor lettelse i hele Ørn - miljøet når Dennis Gjengaar utlignet rett før pause.

2.omgangen ble en overbevisende oppvisning i vilje, innsats, fart og teknikk. Ørn var det best i det meste. Etter et innlegg fra Dennis Gjengaar førte Markus Jonas Ørn i ledelsen. Asker mistet rytmen i spillet sitt og hadde lite å by på annet enn langpasninger utover i omgangen.Kamba, som hadde kommet inn som et veldig friskt pust og skapte trøbbel for Asker med sin fart, fastsatte sluttresultatet til 3-1 på overtid. Da hadde Ørn - laget også brent et straffespark. Det ble tilslutt en fortjent seier der Ørn utover i kampen viste som et hakk bedre enn Asker.

Det var et flott syn å se gutta våre ta imot medaljene.
   - Det er nesten uvirkelig, sa Lorns etter kampen. Dete har vært ei krevende uke med skader og sykdom og nå står vi her som mestere. Jeg er så utrolig stolt av hva laget henter fram og leverer når det gjelder som mest.

Banens beste - prisen gikk til Dennis Gjengaar. Med scoring og to assist, både til Markus og Kamba viste han igjen sitt potensiale tross at han har slitt med en skade denne uka. Prisen var fortjent og at Dennis også ifjor ble kåret til finalens beste sier vel det meste om denne guttens toppnivå.

Hyllesten går til hele laget for en sterk prestasjon. Det er noe med mobiliseringsnivået, trøkket og den viljen de henter fram i tillegg til de spillemessige kvalitetene.
Nok en gang er det grunn til å trekke fram støtteapparatet. Trenerne, Lorns med Per Willy Nilsen som med - trener, laglederne og andre støttefunksjoner i foreldregruppa, fysio Even og de to Ørnforeldre - legene som har bidratt.

   - Fantastisk gøy for gutta og morro og viktig for hele klubben, sier Kjetil Ramberg, klubbens utviklingssjef. Å vinne en gang skjer for noen, men to år på rad er jo en ren maktdemonstrasjon. Jeg vil på vegne av hele klubben få gratulere spillere og støtteapparatet. Det har vært ei krevende og levende uke og jeg håper alle nå nyter dagen og ser tilbake på den gull - reisen dette har vært, sier Kjetil.

Klubben vil som i fjor sette pris på alle Dana cup - deltakerne med et eget arrangement tidlig i høst. For årets Dana cup har bydd på mye smil og Ørn - jubel.

Men, aller først nyter alle Ørn - venner en fantastisk helg med den go'e gullsmaken gutter 2004 ga oss i dag. Heia Ørn!