Ørn er nå inne i en god trend. Laget har ikke tapt siden det bitre nederlaget for Halsen i begynnelsen av juni. På bortebane har laget vært enda sterkere. Der har det ikke blitt tap siden serieåpninga mot Frigg. Selv om Vålerenga2 virker utilnærmelig på topp, 12 poeng foran Ørn, er det 11 kamper igjen og 33 poeng å spille om.

Trener Kjell Andre Thu er fornøyd med tingenes tilstand.
-
Det ser veldig bra ut, vi har fått jobbet godt denne uka og er veldig klar for å kjempe om tre poeng på mandag. Hvilket lag vi møter er litt usikkert, men jeg regner med de stiller relativt sterkt uansett, så det er bare å ta med oss den fighterviljen og innsatsen vi la ned mot Follo.
Vi håper at vi også skal klare å bli litt bedre med ball og litt hvassere fremover så blir det veldig bra.
Det er alltid viktig med tre poeng og ettersom FKT tapte for Ullern lørdag vil innta andreplassen med seier mandag,

Hvordan er det med skader i troppen?
- Skadesituasjonen er egentlig veldig bra. Nuno slitet litt med en smell i ankelen, men er mest sannsynlig klar igjen på mandag.
Johan Bonden endelig tilbake i trening, men litt unna kampform enda. Ellers ser det bra ut og vi gleder oss til kampen mot Mjøndalen, sier Ørntreneren.

Trener Kjell Andre Thu ser fram mot en spennende høstsesong
Bilder: Knut G. Bjerva

Motstanderen
Mjøndalen ligger rett over streken, med samme poengsum som Ready. Av lagets 15 poeng har kun fire kommet på hjemmebane, noe uvanlig for et andrelag til en Eliteserieklubb. Seirene kom i første kamp mot Norild og i siste kamp mot bunnlaget Drøbak Frogn.

Siste bortekamp endte 1-1 mot Lokomotiv Oslo, der begge målene kom på overtid: Først scoret Loket, og deretter utlignet Adrian Aleksander Hansen, sønn til MIF-trener Vegard Hansen. I tumultene som oppstod etter utligningen blei A-lagsspilleren Jibril Bojang utvist, og han må stå over mot Ørn.

MIF2s hjemmekamper

13.04.

Norild

6 - 1

28.04.

Lyn

1 - 4

13.05.

Lokomotiv Oslo

1 - 2

27.05.

FK Tønsberg

0 - 1

03.06.

Vålerenga2

2 - 5

17.06.

Frigg

0 - 1

01.07.

Follo

1 - 2

15.07.

Drøbak-Frogn

4 - 3Våroppgjøret
Ørn møtte Mjøndalen2 i Lystlunden i andre serierunde. Ørn ledet 1-0 til det gjenstod tre minutter etter en glimrende enkeltmannsprestasjon av Simon Brahimi (bildet over). Da utlignet Jibril Bojang på et frispark i krysset fra 25 meter, og kampen endte 1-1. 
- Vi burde tatt tre poeng i dag, men møter et veldig godt lag der flere banker på døra til Eliteserien, sa trener Kjell Andre Thu etter kampen.

Andre kamper denne runden

 

Lørdag

Ullern

FK Tønsberg

2 - 1

 

Ready

Lokomotiv Oslo

1 - 1

 

Halsen

Lyn

1 - 1

 

Follo

Grei

2 - 0

 

Frigg

Norild

3 - 0

Mandag

Vålerenga 2

Drøbak-Frogn