– Vi møter et lag som kjemper for å unngå nedrykk, sier Kjell André Thu, og konstaterer at de har tatt syv av ni mulige poeng på de tre siste kampene. Det er åpenbart et lag i form vi møter, sier Ørn-treneren. 

– Men vi er også i bra form, og ønsker selvfølgelig å levere gode resultater, og ikke minst bra spill, slik vi viste til fulle mot Frigg i hjemmekampen nå sist, der Ørn som kjent vant 7-3. Vi har hatt noen spillere som har slitt litt med noen småskader denne uken, men jeg håper alle er med igjen fredag.

–  Hvordan ser du på mulighetene for seier?

–  Hvis vi kommer opp på det nivået vi har holdt de siste kampene, så skal dette være en kamp hvor mulighetene for tre poeng er gode.

–  Hva vet du om Frigg-laget?

–  Ikke så mye, egentlig, jeg vet stort sett bare det jeg har lest ut av de videoene jeg har sett. Men vi vant våroppgjøret 3-0 hjemme i Lystlunden, så det er godt mulig å slå Ready, sier Ørn-trener Thu.

Før denne runden ligger Ørn på 2. plass på tabellen med 34 poeng. Ready ligger som nr. 10 med 18 poeng, likt med Grei og bare tre poeng over nedrykksplass.

Alex Krawiec setter inn et av sine to mål i oppgjøret i Lystlunden. Vi satser på at han er like målsugen fredag kveld.

 

Andre kamper denne runden:

 Ullern  Halsen  lørdag
 Drøbak Frogn  FK Tønsberg  lørdag 
 Follo  Norild  lørdag
 Lyn  Lokomotiv  søndag
 Frigg  Vålerenga2  mandag
 Mjøndalen 2  Grei  mandag

 

Foto/illustrasjon: Knut G. Bjerva