Ørn hadde utallige sjanser og dominerte stort, men klarte ikke å få ballen i mål, og dermed måtte laget dra hjem med bare ett poeng mot bunnlaget Ready. Det var definitivt Ready fornøyd med, de spilte på uavgjort, og vant ett poeng, mens Ørn tapte to. Dette var Kristoffer Solbergs debutkamp som førstekeeper, og han spilte en praktfull kamp. I slutten av første omgang reddet han mesterlig en dobbelsjanse til Ready. Det er ingen tvil om at Kristoffer er en verdig artager etter Miguel Vieira som jo har gått til Mjøndalen.

 

En bedre plassert og strengere dommer kunne utmerket ha dømt straffespark i denne situasjonen, der Artan Brovina ble lagt i bakken.

– Det føles litt tungt ikke å få med seg tre poeng, sier Ørn-trener Kjell André Thu, og legger til, det føles smått utrolig ikke å få en scoring med så mange sjanser vi hadde.

– Det var et unødvendig resultat, vi burde avgjort kampen til vår fordel, vi hadde sjansene til det, men men, slik er fotballen, sier Thu.

Det sier litt om vår kvalitet at vi ikke er gode nok foran mål, vi hadde minst ti store målsjanser, så det er rett og slett unødvendig ikke å få med alle poengene. Vi har mye bra angrepsspill, men det hjalp ikke i denne kampen, fastslår en skuffet og litt oppgitt Ørn-trener.

Alen Patros jobbet iherdig, men fikk ikke notert noen scoring denne gangen.

Nuno Soares og Alex Krawiec (delvis skjult) jobbet og jobbet, men lyktes ikke mot Ready.

Som vanlig var Thomas Knutsen sikker i forsvar.

 

KAMPFAKTA

READY - ØRN HORTEN 0-0

3. div. avd 2

Gressbanen, Holmen

50 tilskuere

Dommer: Ole Jonny Ulleberg, Skrim

Ingen kort

ØRN HORTEN: Kristoffer Solberg, Jørgen Sjøl, Thomas Knutsen, Benjamin Zalo, Olaves Fuglem, Fredrik Tørnby (Suleyman Ahmed i 10 min), Artan Brovina, Alen Patros, Nuno Soares, Simon Bahrami Bjerknes, Alex Krawiez (Dennis Gjengaar i 30 min).

 

 

Andre kamper denne runden:

 Ullern  Halsen  6-3
 Drøbak Frogn  FK Tønsberg  1-5 
 Follo  Norild  4-1
 Lyn  Lokomotiv  4-1
 Frigg  Vålerenga2  3-2
 Mjøndalen 2  Grei  2-1

Tabellen finner du her.

Gjengangerens omtale (bak betalingsmur) her.

Flere bilder fra kampen på Ørns Facebookside her.

Foto: Knut G. Bjerva