#Hortenskampen var en kamp hvor publikum fikk komme gratis inn, mens næringsliv og private forpliktet seg til å bidra med et kronebeløp per tilskuer i forkant. Kampanjesiden viste totalt registrerte bidrag på kr 91,50 før kampen.

- Vi er svært takknemlig for alle bidrag. Det er fint å se både næringslivet som støtter lokalt og privatpersoner med hjerte for Ørn, sier daglig leder Ørjan Dimmestøl.

Totalt antall tilskuere ble 622 stykk.

- Vi håpte på 1000 stykk, men været la nok en demper på anledningen. Det husker vi fra kampen med flest tilskuere i fjor mot FK Tønsberg med 597 stykk. Så at vi kom forbi den skal vi være veldig fornøyd med.  

- Noen ønsket å vise sin støtte til klubben og ga et flatt beløp, mens en annen vinket meg bort under kampen og sa at jeg kunne fakturere for 1000 tilskuere selv om tilskuertallet ble lavere. Det er svært generøst, sier daglig leder.

Dermed kom totalt kronebeløp opp i drøyt 98kr.

- På en gjennomsnittlig kamp har vi en billettinntekt på under 30kr. Dette er fordi mange har sesongkort og fribilletter fra sponsorer. Mot FK Tønsberg i fjor var vi oppe på ca. 42kr. Så vi mer enn tredoblet normalen og over dobbelt av fjorårets storkamp, oppsummerer daglig leder.

Med salgsaktiviteter på kampen kom vi dermed opp i en total omsetning på snaut 72.000kr.

SE LISTE OVER ALLE BIDRAGSYTERNE HER