– Vi håper selvsagt at mange av dem som var på kamp mot Lyn sist likte det de så, og at de kommer tilbake når vi nå møter Lokomotiv Oslo i Lystlunden. Vi spiller bra fotball om dagen, og vi kan nesten garantere spill som varmer og begeistrer, sier Thu.

Spesielt merket både spillere og trenere seg den unge gjengen med trommer og heiarop som skapte litt ekstra liv under kampen.

– Det blir litt artigere å gå på kamp når det er litt folk og liv og røre. Både for tilskuere og spillere, sier Thu.

Siden det forsmederlige 1-2-tapet for Halsen i Lystlunden 9. juni, har herrenes A-lag spilt ti kamper på rad uten tap. Faktisk var starten på den rekken borte mot Lokomotiv Oslo 15. juni. Den kampen vant Ørn 2-1 etter at laget hadde dominerte store deler av kampen, men sluppet Lokomotiv-laget inn i kampen igjen i sluttminuttene.

– De første 60 minuttene er vi veldig fornøyd med. Da var vi veldig gode. Så blir det kaotisk de siste 20 minuttene, sa sportssjef André Syrrist etter den kampen.

Se målene mot Lokomotiv Oslo i vårkampen: 


Skadefri tropp

Nå jobber A-lagstrener Thu med å holde konsentrasjonen oppe før lørdagens kamp mot en motstander som har slitt tungt i høstsesongen, men som fikk seg en opptur da de slo Follo 1-0 i sist kamp. Det er Lokomotivs eneste seier i høstsesongen.

– Vi snakker mye om ikke å bli vår egen verste fiende. At det er lett å slippe seg litt nedpå og tro at ting kommer litt av seg selv når vi er i en så god flyt. Det må vi unngå. Så vi prøver å holde trykket oppe på trening og i kamp, for vi er veldig gode når vi er skrudd på, sier Thu.

Han kan stille en tilnærmet skadefri tropp mot Lokomotiv i Lystlunden kl. 15.00 lørdag. Kun Endi Zekaj sliter med en liten skade, og Ørn vil derfor trolig stille med lik lagoppstilling som i de siste kampene.

– Der ligger nok noe av nøkkelen til vår gode rekke med kamper. At vi i de siste 4-5 kampene omtrent har stilt identisk lag. Mange begynner å kjenne hverandre godt, og relasjonene sitter enda bedre enn før, sier Thu.


I FORM: Tomålsscorer Simon Bahrami, Alen Patros og Artan Brovina jubler etter 1-0-scoringen mot Lyn i Lystlunden lørdag 7. september. Foto: KNUT G. BJERVA

I målform

En som virkelig har funnet formen i det siste er Ørn-spiss Simon Bahrami. Han har nå fem mål på de fire siste kampene. Siden 19. august er det kun i 0-0-kampen mot Ready at han har gått målløs av banen.

– Jeg føler meg i bra form. Jeg scorer endel mål, og har lyst til å fortsette med det. Så det har jeg jobba mye på trening. Og det har kommet seg veldig, og gitt resultater, sier Bahrami.

Han var ute med skade sist Ørn spilte mot Lokomotiv Oslo, og tror selvsagt på seier mot Lokomotiv lørdag.

– Vi har løftet oss noe veldig etter en ganske rotete start på sesongen. Vi har funnet en stabil, bra form nå - og vi har vært gode i mange av de siste kampene, sier Bahrami.

Og det er det jo mulig å hevde etter syv seirer og tre uavgjort på de ti siste kampene. 

Se målene mot Lyn her: