Ørn hadde mesteparten av banespillet, og dominerte første omgang og begynnelsen av andre omgang, da gikk ballen kjapt fra spiller til spiller. Men svakheten i denne kampen var at det ble for spedt foran mål, Ørn kom til dødlinjen på begge sider, men fikk ikke slått inn presist nok, og det var for få angripere innenfor sekstenmeteren.

SKUDDFORSØK: Nuno Soares jobbet utrettelig, men fikk ikke ballen inn i mål likhet med resten av Ørn-laget.

– Jeg synes spillet vårt ble litt for lett, det er ikke bare å dra inn på denne banen og hente tre poeng, sier trener Kjell Andrè Thu.

– I perioder spiller vi bra, skaper litt, men mister også hodet. De sjansene Ullern fikk skyldtes i hovedsak feil vi gjorde. Men, vi hadde en del OK angrep, den satt bare ikke helt i dag, så uavgjort 0-0 på bortebane er ikke et dårlig resultat. Ullern er ikke noe dårlig lag. Og med poengdeling i dag, ligger vi fremdeles fire poeng foran dem, sier Thu.

INGEN NETTSUS: Hverken Ørn-spiss Simon Bahrami eller andre spillere klarte å score mål da Ørn Horten møtte Ullern lørdag. 

Kampen ble slik Thu antok den ville bli på forhånd.

- Vi dominerer stort i store perioder, og er veldig fornøyd med det. Ullern hadde ikke så mye annet å komme med enn lange innkast og cornere den første timen. Etter en god periode i 2. omgang "mister vi det litt", og inviterer vi dem veldig inn i kampen. Det er unødvendig, og vi må se på hvordan vi unngår det i fremtiden, sier Thu.

Han er fornøyd med at laget holder et jevnt, høyt nivå, selv om han mener flere kanskje ikke kom opp mot sitt høyeste nivå mot Ullern.

- Jeg synes Bejamin Zalo var solid i dag. Alen Patros var som vanlig veldig viktig på midtbanen, og også Fredrik Tørnby var veldig god i lange perioder, sier Thu.

SOLID KAMP: Ørns Fredrik Tørnby i en duell med en Ullern-spiller. Til venstre ser Dennis Gjengaar på situasjonen.

Neste kamp for Ørn er nå Grei hjemme i Lystlunden lørdag 12. oktober kl. 16.00.

Andre kamper i Ørns avdeling i serierunde 23:

 FK Tønsberg  Lokomotiv  1-0
 Frigg  Lyn  2-2
 Drøbak Frogn  Follo   0-1
 Grei  Norild  2-1
 Vålerenga 2  Halsen  6-0
 Mjøndalen 2  Ready  3-3

 

Tabellen finner du her.

Flere bilder på Ørns Facebookside her.

Gjengangerens omtale (bak betalingsmur) her.

Foto: Knut G. Bjerva