Dermed har Ørn kun ett tap og en uavgjort på ni kamper og har 34-13 i målforskjell. Hovedtrener er Ørns tidligere storscorer Mohammed Idris, med A-spiller Selim Muho som assistenttrener.

Ørn var allerede klare for Interkretsserien før onsdagens kamp mot Nanset. Laget lå ett poeng foran Store Bergan og Flint, mens Borre lå syv poeng bak. Både Store Bergan og Flint vant sine kamper, men det samme gjorde Ørn og dermed endte laget øverst på tabellen.

Her er rapporten fra lagleder Bård Finsveen

Ørn Hortens Gutter14-lag befestet i dag sin posisjon i toppen av årsklassen i Vestfold med en solid 3-0 seier over Nanset på bortebane.
Det har vært en god sesong for gutta, kun med et lite arbeidsuhell borte mot Flint og en uavgjort kamp mot Tønsberg FK, men gutta satte solid punktum for sesongen med sin syvende seier i avdelingen og seriemesterskap.

Etter en knallstart på kampen av Ørn-gutta ble det Nanset som tok over og hadde gode sjanser til å ta ledelsen. Gode lag har ofte marginene på sin side og det stod 0-0 til pause.
I 2. omgang fikk gutta orden på sakene og klarte også å omsette sine sjanser i mål.  Ett mål av Elias Johansen og to mål av Markus Jonas sikret seieren og en solid laginnsats sørget får å gi målscorerne sjanser og at motstanderlaget ikke fikk all verdens muligheter.

Det var en meget fornøyd gjeng som reiste hjem fra Larvik onsdag kveld.


Her har gutta pause i kampen mot Nanset, og deler broderlig på vannet

Ørn har hatt tre lag i aksjon i vår og i skrivende stund er det klart at det ene laget er seriemestere. Det andre laget innehar 2. plassen i avdeling C2 og 7'er laget ligger på 9. plass i sin avdeling.

Ørn kamper i Interkretskvaliken

19.04. Ørn   Horten Stokke   9-2
10.05. Borre Ørn   Horten 1-3
15.05. Ørn   Horten Store   Bergan 3-2
18.05. Flint Ørn   Horten 4-0
24.05. Ørn   Horten Teie 5-0
31.05. Nøtterøy Ørn   Horten 1-3
07.06. Ørn   Horten Tønsberg   FK 1-1
14.06. Ørn   Horten Re FK 7-2
21.06. Nanset Ørn   Horten 0-3

 
Her er spillerne etter kampen:
Foran f.v. Anders M. Bjærum, Benjamin Haglo Bruun, Axel Mellberg, Sander Emil Teigen, Ajdin Bahonjic, Isac de Lange, Markus Jonas. Bak f.v. Kaptein Jacob Tandberg, Jørgen Stærfelt, Jonathan Reisersen, Elias Johansen, Nicolai Andreassen, Marius Firing, Odin Finsveen. Trener: Selim Naibe Jafshen. Hovedtrener Mohammed Idris var allerede reist på ferie.