Det har kommet tilbakemeldinger fra lagene om at ikke alle medlemmer har mulighet til å dra til vår nye partner på klubbutstyr. Klubben har derfor tatt grep og har i samarbeid med Tide og Ditt Klubbhus satt opp gratisbuss fra Horten til Sport 1 Revetal. Det er samtidig som klubbuken hvor medlemmene får 30% på alt kjøp.

- Vi har fått flere spørsmål om vi kan gjøre klubbkolleksjonen mer tilgjengelig for medlemmene våre. Derfor er det svært hyggelig at Tide stiller med buss samtidig som Ditt Klubbhus arrangerer klubbuke, sier daglig leder Ørjan Dimmestøl.

- Bussen går fra Horten Bussterminal direkte til Sport 1 Revetal onsdag 6. november kl. 17.00 og har retur kl. 19.30 til Bussterminalen. Dette gir medlemmene våre god tid til å kjøpe klubbtøy med trykk. Det er svært hyggelig også at Tide stiller opp med bussen til dette formålet.

Under klubbuken får man 30% på alt medlemskjøp, og dermed kan man gjøre et godt kjøp før julehandelen starter.

- Det er gode muligheter å kjøpe fine gaver til både julehandel og farsdag, i tillegg til det utstyret man har behov for som medlem.

Her kan du også registrere ditt medlemskap i Ørn slik at du får vår faste medlemsrabatt hver gang du handler på Sport 1 Revetal: