I samarbeid med Circle K Holtandalen selger klubben et begrenset antall hefter med gavekort på bilvask til svært gunstig pris.

- Alle trenger en bilvask, spesielt i disse dager, så dette er jo et svært hyggelig produkt å kunne tilby våre medlemmer, sier daglig leder Ørjan Dimmestøl.

Med et vaskehefte får du 5 stykk delux-vask til prisen av 3. Faktisk har klubben sørget for ytterligere rabatt for medlemmene sine.

- Originalpris var egentlig 1050kr, men vi selger den for 1000kr. Gavekortene er gyldig i 1 år fra kjøpsdato så dette burde dekke vintersesongen som ofte krever en del vask av bilen.

Hvordan kjøper man disse vaskeheftene?

- Man kan komme til Ørnhuset på hverdager, sende mail til orjan.dimmestol@orn-horten.no eller ringe 934 90 714 for å bestille. Så kan man betale med Vipps eller faktura. Så dette er svært enkelt.  Vi har også et begrenset antall og derfor anbefaler vi å ta kontakt så snart som mulig om man ønsker et hefte.

- Hele beløpet går til Ørn for de første 15 heftene vi selger. Merker vi at interessen er stor nok vil vi i samarbeid med Circle K Holtandalen se på muligheten for å tilby flere.