Svein Harald Riisnæs spilte sin første A-kamp for Ørn i 1970 og fikk deretter 119 obligatoriske kamper gjennom åtte sesonger. I tillegg til å ha fostret sønnene Harald og Dag som begge har mange A-kamper for Ørn, har han innehatt mange verv i klubben. Svein Harald har vært speaker i Lystlunden i over 30 år og er æresmedlem i klubben.

Her er Svein Harald Riisnæs’ «Mitt Ørnlag» og to spillere kom han ikke utenom: 

Takker Lorns for utfordringen! Han spilte på Ørns første knøttelag som Rolf Winther Johansen og jeg startet for Ørn.  Her er min elver i 3-4-3:
Keeper: Rolf Winther Johansen: trygg i feltet, god en mot en, kjempe fotballforståelse.

Solid forsvarstrio; Richard Olsen og Per Erik Kompalla med nydelige krossere og Harald Riisnæs.

Midtbane med målfarlige spillere i Trym Bergman og Dag Riisnæs som begge vant Norway-cup og junior-NM i 1988. Dessuten fighteren Ardian Gashi og driblekunstneren Bjørn Odmar Andersen.

Tre angripere - med den beste gjennom tidene i norsk fotball: Per Bredesen, Tippen Dørum som scoret mål som alltid så ut som verdens enkleste og gjorde fotballen lett, Arvid Pedersen, sterk som en bjørn!

Innbyttere:
Så har jeg med en solid benk med syv mann. Der sitter Helge Fjeld, Lasse Johnsen, Kristoffer Silberg, Jørgen Jalland, Ivar Mjøberg, Ronny Andersen, Thomas Knutsen.

Jeg utfordrer Patric Bjerkeskaug og Kjell Andre Thu til å komme med sitt «Mitt Ørnlag".