Her er Patrics «Mitt Ørnlag»

Jeg er født i 1986, så til de gamlegutta som savner Tippen, Per Bredesen etc. så har jeg aldri fått sett disse live i Lystlunden. Jeg har satt opp laget med de jeg selv har opplevd, i Lystlunden eller på andre baner i Norge.
Jeg utfordrer en ekte brun gutt, Thomas Knutson Bruun til å sette opp sitt lag.

Keeper:
Helge Fjeld
. Etter kampen mot Vålerenga blei han en evig helt. Ørnsupporter på sin hals også etter han la hanskene på hylla.

Forsvar:
Sven Pollen Solbakken
, legende med flest kamper for klubben gjennom tidene.
Thomas Knutsen, utrolig bra som midtstopper over lang tid for en klubb som ikke har prestert bra. Kontrakt med Ørn 3 elite venter ved endt karriere på A-laget (om noen år håper jeg).
Alen Patros har jeg valgt som venstreback da han hadde en liten periode som back på laget. Lojal spiller som kom seg på riktig side av parken for noen år siden, en liten sesong i byen og klubben jeg ikke nevner. I form, en av de beste jeg har sett.
Bjørn Erik Teigen, satt solide Bjørn Erik på høyreback. En bauta.

Midtbane:
Jørgen Jalland
. Karrieren hans snakker for seg selv, solid moderne midtbanespiller.
Ardian Gashi, kanskje var han i klubben litt for kort tid. Men for en tid der var. Helt vill i 1.divisjon, hadde gleden av å se han for VIF borte mot Newcastle i Europacupen, enormt. Kom tilbake seinere tid og gjorde/gjør en god jobb for klubben.
Kristoffer Silberg, han og Helge var førstemann på blokka. Kristoffer hadde vært aktuell for dagens A-lag hadde ikke han hatt langtidskontrakt med Ørn3, så god er han ennå.
Geir Ludvigsen, over 200 kamper for A-laget, min første favoritt som en liten unge når jeg løp rundt nede i Lystlunden på 90-tallet.
Kjell Andre Thu, i følge seg selv den beste, i følge meg, nja, nesten. Må med uansett, talent som fikk u-landskamper og levert høyt nivå i unge aldre for klubben, nå a-lags trener.

Angrep:
Til slutt på topp: Idris.. Oi oi oi, Idris. Trenger jeg å si mer om mannen fra offside. Putta på bestilling, uansett nivå. Seinast mot Falk sitt A-lag i høst for Ørn3.

Benken:
Lars Jørgen Myhrvold, Morten Tollefsen, Arnar Førsund, Even Eide Eriksen og Ronny Andersen