Midtbanekrigeren Ronny Andersen spilte syv sesonger på Ørn Hortens A-lag mellom 1994 og 2005. Det blei 122 kamper og åtte scoringer. Ronny har også vært sportslig leder i Ørn.

Her er Ronny Andersens «Mitt Ørnlag»

Jeg velger å plukke ut spillere som jeg spilte sammen med selv, og som hadde en viktig rolle i type enkelt sesonger. Mange kunne vært nevnt i tillegg. Det er flest spillere ifra opprykkssesongen til 1. divisjon i 2000.
Velger formasjon 4-4-1-1

Keeper:
Helge Fjeld. Udiskutabel.

Høyreback
Morten Grini. Kunne virke litt lat :), men en ekstrem stødig back. 
Midtstopper
Tony Kirkhaug. Alltid deilig å vite at hvis ballen ble passert deg på midtbanen, sto Tony tett oppi møtende spiss og vant de fleste duellene.
Midtstopper
Sigbjørn Langaas.  Synes når han ble omplassert til stopper ble han veldig viktig for laget . Rask, høy og sterk og ble jo også interesse fra klubber høyere i divisjonssystemet pga innsatsen i Ørn som stopper.
Venstreback
Stig Bjørnø. Da vi hadde en tung sesong i 1994 var det alltid deilig å ha silkefoten hans ved dødballer. God nærteknikk og rutine.

Høyre midtbane
Robert Pedersen. Kanskje den mest typiske flankespilleren jeg har spilt med i Ørn. God fart og en typisk gjennombruddspiller.
Midtbane
Jørgen Jalland. Levert flere gode sesonger før Ørn. Akkurat nok «vinnerskalle» til å alltid stå på maks individuelt, men også være en god lagspiller.
Midtbane
Kristoffer Silberg. Han påvirket kanskje ikke kampene så mye sesongen(e) jeg spilte med han, men er en spiller som tok steg hele tiden og viktigheten hans for Ørn på 2000 tallet kan man ikke diskutere. Tar han med fra sesongen jeg var sportslig leder og rundt A-laget.
Venstre midtbane
Jan Dale. Ikke typisk flankespiller slik som Robert er, men en veldig smart fotballspiller med en utrolig motor og god nærteknikk. Veldig viktig for opprykket vårt til 1 divisjon.

Dyp spiss
Jørn Allum. Enorm med ball og en luring på fotballbanen. Dyktig til å «snike» seg inn i rom for å lage et godt arbeidsmiljø for seg selv. Flink til å være med å skape et godt lagmiljø.
Spiss
Mohammed Idris. Enormt god spiss før Ørn. Lå alltid på grenselandet rundt offside linjen, men du verden som han har levert mål i viktige kamper jeg har spilt med han. Alltid hyggelig å komme på trening og se det gode humøret hans.

Jeg velger å ikke ta med noen på benk da jeg kan nevne mange som har hatt gode og viktige sesonger før Ørn.

Sender stafettpinnen til Edgard Budeng Larsen. Enormt mange år i Ørn med ulike verv og har fulgt opp på A-kamper år etter år