Sportsjefen er klar på betydningen av å få med disse tre videre.
– De utgjør mye av stammen i laget, og de er alle gode eksempler for de yngre spillerne. De har nærmest fullt treningsoppmøte og leverer godt på banen, sier sportssjef Syrrist.

Thomas Knutsen er veteranen i Ørnlaget. Han har ti sesonger på A-laget og ha bare stått over et fåtall kamper i løpet av sin Ørn-karriere. Med 273 kamper befinner han seg på 8. plass på Ørns Adelskalender. Med like mange kamper i 2020 vil han gå forbi legenden Oddvar Been, og nærme seg Ivar Mjøberg, Kristoffer Silberg og Richard Olsen i antall obligatoriske A-kamper for Ørn.

Fredrik Tørnby går løs på sin tredje sesong på A-laget. Midtbanedirigenten var svært viktig siste sesong og spilte 22 av 28 kamper.

Simon Bahrami blei toppscorer i fjor med 16 mål til tross for at han ikke spilte mer enn 18 kamper. Med et lignende snitt vil han nå 25 mål hvis han spiller alle kampene i 2020.

Tre viktigere signeringer er dermed på plass for neste sesong. Vi vil oppdatere med en oversikt over resignerte og nye spillere så snart dette er klart.