Børt skal jobbe i Sandefjord Fotball Utviklingsavdeling. Til hjemmesiden sier Børt: Først og fremst ønsker jeg og takke FK Ørn Horten for noen fantastiske år. Klubben har gitt meg frihet til å definere og legge til rette for keepertrening, både for junior- og seniornivå. Målet var hele tiden å få inn en tydelig keepergruppe i klubben, samt å presentere en treningshverdag som medfører utvikling av klubbens keepere, understreker Børt.
 
Topp innsats
Keeperne har lagt ned en fantastisk innsats, utviklingen har vært formidabel. Og jeg er veldig fornøyd med å få sendt Miguel til eliteserien, Kristoffer som overtar uten usikkerhet og en rekke kommende juniorkeepere. Særlig inspirerende og imponerende er det også av våre damekeepere - som har lagt ned en fantastisk innsats og dertil utvikling, fastslår han.
 
Eliteserien
Nå skal jeg jobbe i SF med utvikling av keepere inn mot eliteserien. Særlig få frem keepere inn mot U21 som skal og må holde eliteserienivå. Det blir jo å utvikle de keeperne som allerede er i SF evt hospitere inn nye keepere som holder høyere nivå. Viktigste jobben er kynisk nok å trene opp keepere som skal holde nivå til eliteserien - og sammen takle den overgangen på best mulig måte, sier han. 
 
Jeg gleder meg selvfølgelig til å være i en eliteserieklubb med ansvar for at keepere holder høyt elitenivå. Utvikle en keepergruppe sammen med utviklingssjefen i SF som gjør SF til en enda mere attraktiv klubb for allerede meget gode keepere, understreker Børt. Det er viktig med konkurranse og selvfølgelig speider jeg kontinuerlig etter keepere jeg ser har de riktige egenskapene Og forutsetninger for å ville bli toppkeeper. Keepere som jeg vet holder høyt nivå i sin aldersgruppe vil alltid bli lagt merke til  - også Ørns keepere, avslutter Børt.
 
Han begynner i jobben opp mandag 6. januar, og skal ha den ved siden av jobben i Color Line, så det er på lik linje som hos Ørn.
 
Thu: Lykke til
- Vi ønsket selvsagt å ha med Børt videre også i denne sesongen, men han ønsket å prøve noe nytt. At han begynner i SF er kjempegøy for ham, kommenterer Ørns A-lagstrener Kjell André Thu, og fortsetter: Vi må selvsagt ut og lete etter en ny keepertrener, men den prosessen er vi i gang med og vi har noen kandidater på blokka, sier Thu.
 
 
 

Børt skifter klubb og logo, fra Ørn til Sandefjord.