Ørn har ikke avgitt poeng hjemme siden 1-2 for Kvik Halden i første serierunde. Ørn har levert til dels meget godt spill, ikke bare i cupkampene mot SF og Vålerenga, men også i seriekampene.

Ørn får tilbake Adnan Hadzic etter tre landskamper på G18-landslaget. Han går rett inn på laget og skyver nok Alen Patros ut på kanten.
Håvard Hettervik soner etter det røde kortet mot Sarpsborg08, og her tror vi Selim Muho flyttes inn i midtforsvaret sammen med Thomas Knutsen, mens Olaves Fuglem og Torgeir Fredriksen tar backplassene.

Alen Patros gir alt, uansett hvor han spiller, her mot Christian Grindheim i Vålerenga
Bilder: Knut G. Bjerva

Motstanderen
Østsiden har hittil sanket 13 poeng, hvorav fire på bortebane. I siste bortekamp ble det 1-2 for Kråkerøy, mens det i kampen før ble sterke 0-0 mot Sarpsborg08 2.
På sin hjemmeside melder Østsiden at en allerede tynn spillerstall ble ytterligere svekket da Argtim Shabani fikk sitt tredje gule kort mot Sprint, samtidig som Joe Lunde er midt i soningsperioden etter det røde kortet mot Kråkerøy.
De varsler at kampen mot Ørn trolig blir sesongens tøffeste borteoppgjør, og vi vil ikke bli overraska om de legger seg lavt, som de fleste lag har gjort i Lystlunden i år.

Ørn har møtt Østsiden 20 ganger siden det første møtet i 1926, med 11 seire, tre uavgjorte og seks tap.
Sist Øssia var på besøk i Lystlunden (1999) vant Ørn 6-1.

Siste sjanse?
Dersom det skjer noe på overgangsmarkedet i sommer, er dette kanskje siste mulighet til å se Adnan Hadzic i brunt i Lystlunden på en stund, ettersom dette er siste hjemmekamp før sommerferien
Det er meldt flott vær, så vi håper du tar turen til Lystlunden til kampstart kl. 16.00.