Harald Røed var med på Ørns juniorlag som vant Norway-cup i 1977, og spilte 120 kamper på Ørns A-lag mellom 1978 og 1985. Han fikk også med seg 22 kamper på U21-, G19 og G16-landslagene.
Harald Røed har vært daglig leder i Vestfold Fotballkrets, samt markedssjef og daglig leder i Ørn.

Her er hans «Mitt  Ørnlag» med begrunnelser:

Mitt første Ørnminne er tilbake på 60-tallet, må ha vært 1967-68 tipper jeg. Var med bestefar på kamp og det jeg husker aller best er, han gikk på kampen med hatt, men kom hjem uten. Under en av Ørns scoringer kastet han hatten «veggemellom» og han fant den ikke igjen.

På 70-tallet var jeg en fast tilskuer på de fleste Ørnkampene og husker kjemper som Svein Lindhjem og Ivar Mjøberg spesielt godt.

På den tiden var det det jo Løkkeserien som gjaldt og jeg var en del av Eiken Sport i Sælavika. Jeg «meldte overgang» til Ørn i 1973 og blei en del av et flott fotballmiljø.

Mitt lag består av følgende spiller:

Keeper
Tore Antonsen – en god keeper som jeg var heldig å spille sammen med, Han var fantastisk i 1 mot 1-situasjoner. Tore var ikke noe tungvekter, så han fikk mye juling og kampene mot Pors var spesielt tøffe for Tore.

Bakre treer
Per Erik Kompalla (bildet på forsida) – en klippe av en spiller. God til å dømme var han også… Scoret en fantastisk goal direkte fra avspark i cupkamp mot Start på Kristiansand Stadion i Starts gullalder og med Roy Amundsen ( eller var det Tom R?) i Startmålet. Hadde det meste, overblikk, ro, fantastiske pasninger og god i lufta.
Morten Tollefsen – en spiller jeg hadde stor sans for, hadde alle kvaliteter en moderne forsvarspiller skal ha.
Richard Olsen – en  bauta av en spiller, aldri skada

Midtbanen
Harald Sando – lagspiller og lagbygger fremfor noen. Stod opp for klubben og laget og gikk bestandig foran som i et godt eksempel. Kaptein
Jørgen Jalland – en midtbaneelegant med stor kapasitet og flott blikk for spillet. Komplementerer dette laget med sin ferdigheter.
Per Bredesen – jeg har sett Per spille Old Boys og det holder for meg. Uansett så har han en karriere som er helt unik i klubbens historie og må med.
Nils Johan Semb – en fryktet høyrekant på slutten av 70 tallet og begynnelsen av 80 tallet før trenergjerningen tok han. Hadde litt «skrekk» for midtstreken, så defensiven var kke hans styrke. Var nest sist på mange mål.
Bjørn Oddmar Andersen – Også en driblefant. Hadde gleden av å spille med Bøllen på slutten av 70-tallet før Nils Johan tok den plassen.

Spisser
Ivar Mjøberg - husker jeg fra 70 tallet. Elegant og hadde alle de kvalitetene en midtspiss skal ha.
Arvid Pedersen – En tøff midtspiss som omsatte innlegg fra kantene i mål. Gjorde også ting helt på egenhånd, utrolig vanskelig for forsvarsspillere å få tak på. Sterk, rask og et «rapt» skudd.             

Innbyttere: Helge Fjeld, Lasse Johnsen, Ardian Gashi, Tom Madsen og Idris.

Trener: Erik Børstad         

Jeg vil gjerne utfordre Håkon Preus til å sette opp sitt Ørnlag. Han hadde en god spillerkarriere i Ørn og var dessuten styreleder i flere år.