For «Nilsen Elektro Per Bredesen Cup» blir den aller første sportslige aktiviteten i den nye idrettshallen i Lystlunden. 

- Det er jo strålende. Det er moro at dette er den første cupen som arrangeres i den nye hallen, sier daglig leder Ståle Limseth i Nilsen Elektro AS.

Limseth er stolt sponsor av «legendeturneringen», og gleder seg til å se glade barn i aksjon under Ørn Hortens kjente innevintercup. Hele tre spilleflater venter lagene når de skal spille cupen i løpet av den første fulle helgen i mars.

- Ørn Horten er veldig takknemlig, stolte og glade for at Nilsen Elektro bruker sponsormidler på oss. Og at de nå er med på å åpne hallen, sier Ørn Hortens styreleder, Øyvind Alnæs.

Både Alnæs og Limseth - som torsdag 6. februar var på en liten befaring i den nye hallen i forbindelse med den kommende cupen - er imponert over hvordan den nye hallen til Horten kommune fremstår.

- Den er helt fantastisk. Dette fortjener Horten virkelig, sier Limseth.

i fjor var det hele 110 deltakende lag fra hele Oslofjordområdet som deltok på cupen. Det nye av året er at den nye Lystlunden Arena gir muligheter for tre spilleflater på det samme området.

Årsklassene som deltar er G8 til G16 og J8 til J16. Kampene spilles på håndballbanemål, og det brukes futsalball under hele turneringen.

ÅPNER LYSTLUNDEN ARENA: Daglig leder Ståle Limseth (t.v.) i Nilsen Elektro og styreleder Øyvind Alnæs i Ørn Horten gleder seg til å åpne den nye Lystlunden Arena med «Nilsen Elektro Per Bredesen Cup» 7. og 8. mars. Foto: ØRN HORTEN