Det var ikke engang spilt et minutt av kampen før Thomas Utter Jensen satte inn 1-0 til hjemmelaget. Og deretter dominerte Ørn-herrene kampen fullstendig.

– Det er fint å se igjen mye av det vi har jobbet med. Det å ligge lavt og ligge kompakt og ha presise overganger. Og de har vel omtrent ikke skudd på mål i 1. omgang, sier en meget godt fornøyd A-lagstrener Kjell André Thu etter kampen.

Han fikk se laget sitt gå til pause med en 3-0-ledelse etter at også Nuno Soares tegnet seg på scoringslisten i kampens 15. minutt med et nydelig skudd i vinkelen, og deretter satte Fredrik Tørnby inn et straffespark i kampens 30. minutt. 

FÅR STRAFFE: Ørn Hortens Nuno Soares felles i kampens 29. minutt. Foto: KNUT G. BJERVA

– Gøy å spille fotball

Straffen kom som et resultat av kjapt og presist pasningsspill hvor Soares til slutt ble felt. Åssiden hang rett og slett ikke med på tempoet til ballsikre Ørn Horten-spillere.

– Det er gøy å spille fotball. Jeg synes vi gjør det ganske greit til å være i februar. Vi gjør en solid kamp og er bunnsolide, sier Thomas Utter Jensen, som er tilbake i brunt etter et år i Borre-drakt.

Han gikk av til pause da Simon Bahrami kom inn for å spille mot gamle lagkamerater i Åssiden. Det endte med to nye scoringer.  

Juniorlag

Først satte Bahrami inn 4-0 fra kort hold i kampens 62. minutt etter klikk-klakk-spill av Ørn - kanskje totalt sett kveldens vakreste mål - før han fastsatte sluttresultatet til 5-0 med et kjapt skudd i kampens 83. minutt.

Da hadde Ørn byttet inn fem spillere i junioralder, uten at det preget kampbildet stort mer enn i noen få minutter.

– Den perioden vinner vi jo 1-0, og det er veldig bra av de gutta. Det er veldig kult å se, sier Thu etter den tredje treningskamp-seieren på rad (tidligere 2-0 mot Follo og 4-1 mot Odd 2).Bilder fra kampen  på Ørns Facebookside her.