“Vi gleder oss til å se den offensive høyrebacken i aksjon”, skriver 2. divisjonslaget Bærum SK i sin presentasjon.

Sjøl spilte 38 kamper og scoret to mål i sin periode i Ørn Horten fra juni 2018 og ut 2019-sesongen etter at han kom fra Strømsgodset.

 – Jørgen utviklet seg godt hos oss, og bidro spesielt godt offensivt. Vi er kjempefornøyde med hans profesjonelle holdning og positive bidrag til gruppa mens han var hos oss. En super type som vi ønsker masse lykke til videre, sier A-lagstrener Kjell André Thu.

Thu trekker spesielt frem at Sjøl bidro med mange assist fra sin rolle som back og kant på høyresiden til Ørn.

– Lærte mye

– Tiden min i Ørn var ekstremt bra. Jeg trivdes både på feltet og i garderoben. En skikkelig bra gjeng, og et flott apparat, sier Sjøl.

Han sier forskjellen var stor fra å tilhøre juniorlaget til eliteserieklubben Strømsgodset, til det å gå til en mindre klubb, men samtidig å få bli en del av et A-lag.

– Den overgangen var stor. Jeg lærte mye av det, og tok mange steg som spiller. Jeg følte at jeg i større grad var en del av noe. Ørn har et veldig bra lag, og det var ekstremt synd at vi ikke rykket opp det første halvåret jeg var der. Det hadde både klubben og spillerne fortjent, sier Sjøl.

– Solid lag

Han er sikker på at Ørn har gode muligheter til å rykke opp denne sesongen.

– De har et solid lag, og jeg tror alle er ekstremt sugne på et opprykk. Jeg kommer selvfølgelig til å følge med på resultatene, og også komme på noen av kampene, sier Sjøl.

Selv håper han på å få vist seg frem gjennom en god sesong for Bærum SK i Post Nord-ligaen.

– Jeg er ekstremt motivert for å ta steget opp og frem, så å ha muligheten til å vise seg frem i en divisjon høyere blir veldig spennende. Kommer selvfølgelig til å savne gutta i Ørn, men dette var en mulighet jeg måtte ta, sier Sjøl.

KLAR FOR BÆRUM: Jørgen Vedal Sjøl (19). Foto: BÆRUM SK/INSTAGRAM