Foto: Knut G. Bjerva

Det var forventet at Greit Elite2 ville by på tøff motstand i den siste bortekampen før ferien. Etter en poengfattig start på sesongen, hadde laget fire seire på de fem siste kampene og lå to poeng foran Ørn.

Brukbart fornøyd
Etter uavgjort i Oslo var trener Richard Henriksen atskillig mer fornøyd enn etter tapet mot Lier for ei snau uke siden.
- Vi gjør en bra kamp i dag, med tre flotte mål. Jentene skal ha ros for at de angriper kampen med mye positiv energi. Og det er også veldig positivt at vi står ordentlig opp for hverandre etter en litt vanskelig periode med lite poeng. Etter at Grei utligna kvarteret før slutt stod kampen og vippet, og vi kunne dratt poengløse fra Oslo, eller tatt med oss alle tre. Nå skal vi ta med alt som var bra i denne kampen inn i en ny uke og siste kamp før ferien mot Nanset torsdag.

Scoringene
Ørn tok ledelsen allerede etter ni minutter da Oline Fuglem spilte Rikke Pedersen nydelig igjennom og toppscorer scoret sikkert.
Vel halvveis ut i omgangen utlignet Grei, og minuttet før pause tok de ledelsen 2-1.

Bare minuttet etter hvilen var det Ørn sin tur til å utligne, igjen ved Rikke Pedersen. Og kvarteret før slutt sørger kaptein Caroline Ralle for 3-2 til Ørn.
Dette er imidlertid kampen der mye skjer med ett minutts mellomrom, for like etter at Ørn tok ledelsen, utlignet Grei.

Det siste kvarteret stod kampen og vippet, og begge lag hadde sjanser til tre poeng, men det endte med seks mål og ett poeng med hjem til Horten.

Tabell/neste kamp
Ørn har dermed 12 poeng før neste kamp som spilles hjemme mot Nanset torsdag 29. juni kl. 19.30. Nanset har imponert hittil i sesongen og har 22 poeng, like mange som Røa2 og Lyn2 på toppen av tabellen.