I høyre backposisjon plasserte A-trener Kjell André Thu midtbanespilleren Artan Brovina. Kaptein Thomas Knutsen fikk med seg Olaves Fuglem i midtforsvaret. Sistnevnte har de siste årene gjort jobben som back og midtbane. På høyrebacken fikk Endi Zekaj vise sine ferdigheter. Tross en middels dag på jobben valset Ørn over de rødkledde.

– Det er ingen perfekt dag, og vi farges av at det er litt tynt med forsvarsspillere i troppen. Selv om vi spiller med tre midtbanespillere i forsvar, leverer vi rent bur, sier Endi Zekaj, som også spilte back mot Åssiden.

 Med Leroy Nilsen ute grunnet sykdom måtte derfor Artan Brovina prøve seg på backen.

Ørn styrte spillet kampen igjennom og viste tidvis gode takter i spillet. Kampen ble preget av svært utfordrende værforhold, med stadig skiftende vind. De brunkleddes spillestil er også delvis lagt om fra 2019 til i år, og en kunne se at bruntrøyene fortsatt jobber med utføringen.

Ørns Joakim Christensen dundret inn 0-1 i første omgang, et resultat som fikk stå til pause og godt inn i 2. omgang. Lovende Kamba Tumba fikk sin uoffisielle debut for A-laget, og noterte målgivende til Artan Brovina etter få minutter. Den hjemvendte sønn Thomas Utter Jensen trillet ballen inn til 0-3 rett før slutt, og Ørn kunne takke for kampen med seier i sekken. 

Artan Brovina setter inn 2-0

 

Ørn møter forøvrig Halsen i serien, på selveste fotballens jubeldag 16. mai, før Ørn igjen gjester Bergeskogen idrettspark 5. september.

 

Flere bilder på Ørns Facebook-side her.

Foto: Knut G. Bjerva

Tekst: Truls A. Råen