– Dette er absolutt svakeste kampen vi har hatt i år. Man kan skylde på at man er slitne og utmattet, men dette holder ikke uansett, sier Thu etter 3-1 tap i Østfoldhallen. 

Alen Patros jobbet som han pleier, løperog løper. 

De brunkledde slet i første omgang med å flytte spillet over på motstanderens banehalvdel, og ballen befant seg hovedsaklig på Ørns første tredjedel. Tross at Ørn ble liggende å stange i forsvar, var det en kontring imot som gjorde at Fredrikstad 2 kunne sette inn 1-0 etter ti minutter.

Nuno Soares kom inn etter pause.

Bare et kvarter senere doblet hjemmelaget ledelsen, og Ørn gikk til pause liggende under 2-0. Thu hadde kun fire spillere til rådighet fra benken, og de alle fikk tillit utover i 2. omgang. Inn kom keeper Kristoffer Solberg, portugiseren Nuno Soares, midtbanespiller Fredrik Tørnby og 15-åringen Kamba Tumba.

Simon Bahrami Bjerknes var stadig frempå,men fikk ikke inn ballen mer enn en gang.

Simon Bahrami setter inn 2-1 målet halvveis i 2. omgang, men rett før slutt punkterer FFK 2 kampen med rød scoring nummer tre, dagens andre kontringsmål. 

Suleman Ahmed spilte en respektabel kamp.

– Vi presterer under parti i førsteomgang, men spiller uavgjort etter pausen. Fra start sitter sentrale spillere på benken, men det er ingen unnskyldning. Vi har en stram tropp i år, og utover sesongen må vi belage oss på skader, karantener og rotasjoner. Da må alle mann prestere, for Fredrikstad 2 er et lag vi forventer å ta seks poeng fra i serien, sier Thu etter å ha coachet laget til tap i Østfold.

Treneren henger dog ikke med hodet. Spillerne er lagt i hardtrening og Thu håper å stille forberedt til seriestart mot Sarpsborg 08s 2.lag i Lystlunden 14. april. Før det venter flere treningskamper. Neste test er borte mot Pors, 7. mars klokka 13:00.

 

Foto: Knut G. Bjerva

Tekst: Truls A. Råen

Flere bilder frakampen på Ørns Facebookside her.