Nanset kom til Lystlunden som favoritter og etter seieren over Ørn gikk Larvikslaget helt til topps på tabellen.

Førsteomgang var jevnspilt, men Nanset scoret på sin første ordentlige målsjanse etter en halvtimes spill. Ørn hadde mye småpent spill, og endel bra sjanser, men Nanset var litt tøffere i duellspillet.

Etter hvilen tok det bare fem minutter før Nanset økte ledelsen, og da kvarteret var passert avgjorde de i praksis kampen etter at de vant fem-seks dueller innenfor Ørn 16-meter og sørget for 3-0.
Det bedret ikke Ørns målforskjell da de scoret ytterligere to mål de neste ti minuttene, slik at det endte 0-5.

Hadde håp
Trener Richard Henriksen hadde håp om poeng – til pause.
- Vi føler at vi er fullt på høyden i en jevnspilt førsteomgang, og hadde trua siden vi kun lå under med ett mål. Vi er dessverre uheldig ved et par anledninger rett etter pause hvor de får to raske mål og dette preger oss resten av kampen. Nå blir det litt fri, så satser vi på at vi får en god høst, sier Ørntreneren.

Tabell/neste kamp
Ørn ligger nå på 10. plass med 12 poeng og 18–30 i målforskjell etter 11 kamper. Dette er nok langt dårligere enn det laget og støtteapparatet hadde tenkt seg før sesongen.
Ørn har vanligvis vært et høstlag, så det bør være håp om at atskillig flere poeng, og de tre første kan kan komme når høstsesongen starter hjemme mot Lyngdal søndag 5. august kl. 15.00.