Her er Eskils lag og begrunnelsen for uttaket:

Takk til Håkon for utfordringen! Jeg ser på meg selv som en fullblods Ørngutt, med unntak av to sesonger i Oppsal3 har jeg spilt fotball i brun drakt (Ørn Horten og Ørn Kristiania). Spilte i Ørn fra jeg var 5-21 år hvorav fire sesonger var på A-laget, så Ørn har vært en stor del av livet mitt!

Dette laget består først og fremst av spillere jeg har spilt sammen med, men med noen få unntak.
Formasjon: 4-2-3-1

Keeper: 
Helge Fjeld. Hvem ellers? Han var keepertrener da jeg spilte på A-laget, så jeg fikk gleden av å bli kjent med Helge. En hedersmann og en veldig god keeper. Øyeblikket der han stiger opp og header ballen i mål mot Vålerenga i 2001, er nok til å få en plass på laget alene. 

Høyre back: 
Alexander Vordahl. Rask, teknisk og utholdende back. Han og Evan Patros utgjorde et veldig bra angrepsvåpen på høyresiden i sesongene 2010, 2011 og 2012.

Midtstopper: 
Kjell Andre Thu. Kunne egentlig spilt andre steder også, men det er der jeg får plass til han i dette laget. God på det meste! Var viktig med sin rutine da han kom tilbake til Ørn i 2010. Ikke overasket over at han nå er trener for A-laget.

Midtstopper: 
Thomas Knutsen. Kunne også plassert ham andre steder enn på stopperplass. Rett og slett en veldig god fotballspiller! Kjell og Thomas var stort sett stopperparet i årene jeg spilte på A-laget.

Venstre back: 
Patrick Søderstrøm. Helt rått tilslag og knallhard i duellene. Tok cornere fra begge sider, både med venstre og høyre fot. Har kun sett Santi Cazorla gjøre det utenom han

Sentral midtbane: 
Kristoffer Silberg. Helt selvskreven på det laget her. Tredve mål i 2013 sesongen, fra sentral midtbane sier sitt. God defensivt også! Kanskje den beste spilleren jeg har spilt med. 

Sentral midtbane: 
Jørgen Jalland. Ganske selvskreven han her også. Var veldig viktig å få han og Kjell Andre tilbake i 2010. Hadde det meste man trenger som sentral midtbanespiller. Teknisk, god i lufta, sterk, godt overblikk. Meget solid karriere!

Høyre kant: 
Evan Patros. Helt rå til å drible. Herjet til tider med motstanderne. 

Offensiv midtbane: 
Rune Larsen. Kanskje den tregeste spilleren jeg har spilt med, helt fascinerende treg, men hvis han fikk ballen i beina så mistet han den sjelden. Kreativ og teknisk! 

Venstre kant: 
Per Bredesen. Har aldri sett han spille selvfølgelig. Men han må nesten med på laget. Tidenes norske fotballspiller? 

Spiss: 
Trym Bergmann. En legende! Var bedre enn meg på hver eneste trening han var med på i 2013 sesongen, da han var i trenerteamet sammen med Jørgen Jalland og Cato Kihle. 

Benken: 
Sondre Golden Midtgarden
Jørgen Hansen
Jarle Belaska
Alen Patros
Marius Thorkildsen
Harbi Ali Abdi
Henrik Kopstad Arnesen
Espen Teigen

Trener: Nils Johan Semb

Jeg vil gjerne utfordre Kristoffer Silberg som har fått plass på mitt, og mange andre lag.