Kristoffer Silberg har vært blant de utvalgte på svært mange «Mitt Ørnlag». Kanskje ikke så rart da han spilte hele 310 kamper og scoret 101 mål mellom 2003 og 2015. Han er dermed nummer fem på Ørns adelskalender over de med flest obligatoriske kamper. Nå holder han formen delvis ved like gjennom spill på Ørn3 Elite som i år spiller i 6. divisjon.

Her er Kristoffers begrunnelse og uttak:

Først og fremst takker jeg Eskil for utfordringen og for at han hadde meg med på laget. Eskil kommer dessverre ikke med i min 11’er, men jeg husker fortsatt hvor ekstatisk han blei for sitt første A-lags-mål. Det endte med at han heiv av seg trøya, men jeg fikk godsnakket med dommeren slik at han slapp det gule kortet. Oppfordrer Eskil til å komme seg hjemover snart slik at vi får spilt noen sesonger på Ørn 3 Elite sammen.
Når det gjelder mitt Ørnlag, så fant jeg ingen klare kriterier for hva som skulle veie tyngst. Enten om det var lang fartstid i klubben, blendende teknikk, fantastiske formtopper eller mennesketyper, så alle har fått en liten begrunnelse for hvorfor jeg vil ha de på mitt lag. Alle har jeg hatt gleden av å ha spilt sammen med i den brune trøya.

Vi stiller i en 5-4-1-formasjon  med ekstremt offensive vingbacker. Ønsker også at midtstopperne skal komme på overlapp, og at midtbanen opptrer fornuftig. Det er ikke flust av de på midten som likte et realt returløp, men det får gå som det går. Spissen får ingen instruksjoner, han gjør som han vil uansett.

Laget:
Helge Fjeld
– Mitt første minne fra Helge er et utspark med rosa ball i Lystlunden. Jeg var ballgutt ved midtstreken og tok imot et utspark i fast grep. Jeg sto også bak målet der han reddet plassen mot Enga. Ble etter hvert kjent med han og har bare gode minner.

Forsvar
Trym Bergman
– Spilte mest med han mens han var trener, men alle ville ha Trym på laget. Selv med strekk var han blant de beste hver gang.
Thomas Knutsen – Smart spiller som ofte var/er avgjørende både defensivt og offensivt. Elsker å dose, tror faktisk ikke jeg har sett han skyte løst.
Sigbjørn Langaas – Var helt enorm vårsesongen 2005 før han ble hentet av Sogndal.
Arnar Førsund – Hadde sine beste år på banen i andre klubber, men kom tilbake og spilte sammen med meg de siste sesongene mine. Det var gøy, men litt for mange røde kort.
Alen Patros – En løpsmaskin. Kan ikke se for meg en kamp hvor ikke han har løpt mest av samtlige? 

Midtbane
Ronny Andersen
– En av de jeg så opp til når jeg kom opp i A-stallen. Ble fascinert av togfinta hans, og bruker den så ofte jeg kan fortsatt.
Rune Ideus Larsen – Hatet å spille mot han på trening, han visste alltid hva jeg tenkte. På banen var han konstant spillbar. Må ha verdens lengste og mest fleksible bein?
Jørgen Jalland – Gjorde av og til ting med ballen som ingen andre kan. Særdeles slurvete defensiv, men slapp unna så lenge han leverte fremover.
Kjell Andre Thu – Rolig med ball. Er vel den jeg har tuppa mest i leggen oppigjennom på treninger. Har alltid oppført seg som en trener på banen, nå er han endelig det.

Angrep
Mohammed Idris – Scoret og scoret for Ørn. Tenk om han hadde lært seg offsideregelen i tillegg? Alltid i strålende humør og en herlig type. Har lovet meg at vi skal spille sammen i år også, noe jeg gleder meg til.

Innbyttere trengs ikke, fordi ingen på dette laget liker å bli bytta ut.

Det vi derimot trenger er oppmenn. Det har vært mange uvurderlige oppmenn i min tid, men jeg vil særskilt trekke frem Tormod Hoel og Per Skaue. Innsatsen og tilstedeværelsen deres har i hvert fall gjort min tid på laget bedre, og det regner jeg med dere har gjort for mange andre.
Tusen takk, dere skal definitivt med på laget!

Ønsker å utfordre Torleiv Sandvik til å komponere sitt Ørnlag. Lurer på om han klarer å snakke seg selv og hans eminente venstrebein inn på laget sitt?