Henrik Kopstad Arnesen spilte 136 A-lagskamper for Ørn og scora 14 mål mellom 2005 og 2010.

Arnesen er også tidenes futsalspiller i Horten. Han spilte for det legendariske laget «Alle får saft» som ble norgesmestere i 2004, sammen med en rekke tidligere Ørnspillere. Han var fast på landslaget og gjorde seg spesielt bemerket under EM i Hviterussland 2006, der han blei rangert som Europas femte beste futsalspiller av det internasjonale futsalforbundet. Da det ble krav om navn med geografisk tilhørighet ble «Alle får saft til Horten Futsal».
Etter at NFF bestemte seg for å satse på futsal i 2007, spilte Horten futsal flere år i Eliteserien.

Her er Arnesens begrunnelse og uttak:

Først og fremst må jeg takke Torleiv for utfordringen. Makan til innsats du la for en dag som sportslig leder i min aktive karriere, er ikke annet enn imponerende. 

Min historie i Ørn startet tidlig siden jeg ofte var med pappa som var materialforvalter tidlig på 80-tallet. Mitt første minne var treningsleir på Havna hotell på Tjøme, der en båttur hvor vi så vidt kom under brua pga for høy mast, har gjort uutslettelig inntrykk.

Cupkampen mot Lillestrøm hvor man som liten gutt var livredd, og rekruttseire finalen i -86, også det mot Lillestrøm, hvor mamma var livredd fordi vi kom så sent hjem.  

Gode minner med Ørnsanger, Ørnbussen, trening, kamp, seire, mest tap men allikevel stor fotballglede og sosialt fellesskap i den brune drakta. Møte med mange enestående trenere som Ernst Lofstad, Egil Moen, Ronny Madsen, Roar Lindhjem, Jan Eddie, Banic, Harald Riisnæs, Ragnar Wold, Terje Svensson, Morten Melvold, Lorns Lona, Trym Bergman og Ståle Brandsrud.

Gjennom årene i Lystlund har man observert, blitt kjent med og spilt med utrolig mange gode fotballspillere og ikke minst flotte folk. Så en elver med innbyttere blir nåløyet trangt. Men de som har fått plass på laget er fine folk og det er mange fine folk som dessverre ikke får plass på dette laget.

Keeper: Helge Fjeld: Kommer ikke utenom Helge. Var på Havna i 82 og fikk gleden av å spille med han, og ha han i trener teamet. Evig Ørn legende. Fuck cancer.

Høyreback: Richard Olsen: enorm fot som tidlig var et forbilde, grunnen til at jeg gjennom hele karrieren ønsket å ha 5 på ryggen.
Venstre back: Trym Bergman: Kunne spilt i flere posisjoner. Flott karriere, fin fyr. Var heldig som rakk noen få kamper sammen med han før strekkene satt i fleng. Kommer til å bli savnet i Horten når han nå «gir tilbake», blir gårdsgutt og flytter til Kongsvinger.
Midtstopper: Geir Ludvigsen: En av de som lærte meg å bli «voksen» fotballspiller og et forbilde når det kommer til treningsinnsats og mengde. Kommer aldri til å glemme når han skulle «blåse» inn et frispark fra 35 meter når vi lå under 5-0 borte mot Haugesund. Blåste den 15 meter over

Høyre kant: Nils Johan Semb: Som liten gutt husker jeg at Nils Johan alltid hadde tid til en prat, slå noen pasninger og gav meg en bridgeblanding før kampene. Har i tillegg hatt gleden av å være kollega av ham en periode på Re videregående skole.
Høyre indreløper: Kristoffer Silberg: Målfarlig, lojal, forbilde som burde nådd mye lenger. Fulgte han allerede fra han spilte på laget til bror min. Alltid vært god, alltid putta mål, alltid tatt for liten plass. God i futsal i tillegg.
Sentral dyp midtbane: Ronny Andersen: Fotballklok og plasseringsdyktig. Et arbeidsjern og et forbilde. Glad i en skål, sta og strålende futsalspiller. Hjertet i laget som alltid reiser seg uansett, og kaster seg inn i dueller med hodet først.
Venstre indreløper: Jørn Allum: Lærte en ung junior på dugnad at dobbeltarbeid ikke lønner seg, det har brent seg inn. Fotballklok, med en tofots finte jeg fortsatt går på – strålende futsalspiller.
Venstre kant: Morten Endresen: Min kjære fetter som også dessverre måtte gi tapt mot kreften. Mitt største forbilde som ung, utrolig glad for at vi fikk et par sesonger sammen i brunt som ble kronet med opprykk mot Kvik - Halden. Stort savn. 
Offensiv midtbane: Rune Larsen: Som nevnt av mange, en tekniker som alltid fikk tak i ballen. Morsom å spille sammen med. Futsalspiller av rang i tillegg.

Spiss: Mohammed Idris: goalgetter som kommer til å få mange «lette» mål med dette laget bak seg. Alltid glisende, egen finte, evig 27 år.

Innbyttere:
Geir Magne Olsborg: Trivdes best på benken i skyggen av Helge, men må med på dette laget. Gjort en strålende jobb som keepertrener i mange år, men for meg er han en av de beste futsalkeeperne i Norge fra 2000-2007. At livretten er kalde joikaboller forsterker posisjonen.
Ronny Skullestad: Slepen, leken, intens fotballspiller. Satt alltid med hjertet i halsen når han la ut på sine raid, mistet nesten aldri ballen. For kort futsalkarriere.
Morten Grini: Slepen, tilbakelent back som virkelig var en av de som gjorde at jeg trivdes på A-laget da jeg begynte å trene med de høsten -98. Sosial fyr som så og tok vare på lagkamerater.
Stian Nilsen: Fotballklok og teknisk spiller. Kunne nådd mye lengre med litt bedre utholdenhet og vilje. Løp en gang fra han baklengs på en løpstest. Men veldig fin siste 15 min hvis han gidder å varme opp. Strålende futsalspiller.
Harald Røed: Også en av de som tok meg imot som liten gutt, husker fortsatt smellet fra beinbruddet i Lystlunden.
Marius Thorkildsen: Veldig bra sesong året vi rykket opp, med flere viktige scoringer. Trist at han aldri fikk vist sitt fulle potensiale pga skader.

Trener team:
Morten Melvold
(bildet på forsida) – ansvar for det sosiale
Jan Eddie Hansen – ansvar for trøkk på trening og kamp
Ståle Brandsrud – ansvar for det taktiske

Lagledere:
Alle dere som har gjort en strålende og utakknemlig jobb i min tid på A-laget. At dere gadd, er helt utrolig med sånne bortskjemte utakknemlig gutter, som dere gjorde en frivillig jobb for. Så tusen takk og unnskyld for at vi (jeg) ikke satte mer pris på dere og jobben dere gjorde. På dette laget er dere mange som deler på jobben, og jeg blir med i staben,for dette tror jeg hadde blitt en fin gjeng og det vil jeg ikke gå glipp av.

Dette ville vært et lag som hadde skapt stemning i Lystlunden.

Sender utfordringen videre til min tidligere lærer, kollega, sportslig leder, trener og leder Terje Svensson.