All kampaktivitet er som kjent stoppet pga kampen mot coronaviruset. Det har ført til at seniorlagenes seriestart er utsatt, og heller ingen av barn- og ungdomslagene får lov til å spille kamper eller delta på cuper. Men fortsatt jobbes det knallhardt i Ørn Horten med å gi gode treningstilbud til alle medlemmene i klubben under tiden med coronatiltak. 

- Ved å kjøpe denne T-skjorten bidrar du på en verdifull måte til klubbens store barn-og ungdomsavdeling, sier utviklingssjef Kjetil Ramberg.

«Støtt-Ørn Horten-T-skjorten» koster 300 kroner per stykk, eller 2 stk for 500 kroner. Fargen er hvit med rød logo, og den finnes i de fleste størrelser.  Den kan bestille på Vipps 75887 eller direkte på e-post: fotball@orn-horten. Da har man også mulighet til å betale på kontonummer 2505.03.18047. 

HUSK! Når du bestiller må du spesifisere størrelse på T-skjortene og leveringsadresse. Vi lover coronasikker håndtering av pakking og levering.

OPPDATERING: Etter innspill er det nå også lagt inn et eget valg på Vips om å gi 100 kroner i gave dersom man ikke ønsker å kjøpe en T-skjorte, men bare gi et bidrag direkte. 

SAMMEN. ALLTID. UANSETT!