- Hvordan blir det å arrangere fotballskole i år, Kjetil Ramberg?

- Det gleder vi oss til, sier Kjetil. Vi har i hele korona - perioden vært veldig fokusert på å følge alle råd fra myndighetene. Når det gjelder gjennomføring av Tine' s fotballskole blir det laget en guide fra NFF og Tine, og den blir viktig for å sikre optimal gjennomføring, sier klubbens utviklingssjef. - Alt tyder også på at det innen 10. august blir helt normal idrettsaktivitet, legger han til.

    - Hvordan er klubben forberedt på et slikt arrangement?

- Vi er veldig godt forberedt. Fotballskolen er tidligere prisbelønt av NFF og vi gjennomførte senest ifjor et veldig bra arrangement. Vi bygger derfor på de gode erfaringene vi har og tilpasser oss de reglene fra myndighetene  som gjelder på det tidspunktet. Foreldrene skal føle seg helt trygge når de sender barn og unge til oss.

    - Hva kjennetegner klubbens fotballskole?

- Instruktørene, svarer Kjetil kjapt. Det er alltid antall og kvaliteten på instruktørene som avgjør hvor god en fotballskole blir. Med et tydelig faglig opplegg, god opplæring og oppfølging av instruktørene gjennom fotballskole - uka blir dette veldig bra. Instruktørene blir en kombinasjon av våre seniorspillere og klubbens trenere. Det viktigste er at både de yngste og ungdomsspillerne får opplegg tilpasset alder og ferdighet, og at det er mange smil og mye morro gjennom hele uka.

    - Hva er nytt av året?

- Vi gjennomførte frokost fra 08.00 til 09.00 i fjor og det var et populært tilbud mange benyttet seg av. I år utvider vi og inkluderer også lunsj i prisen. Det blir melkeprodukter fra Tine, brød og frukt. På den faglige siden skal vi for de eldste klassene bruke videokamera i instruksjonen. Det er også nytt av året og vil gi tettere og bedre oppfølging.

    - Hvor mange deltakere kan klubben ta imot?

- Vi har kapasitet til å ta imot mange spillere, men vil vurdere gruppestørrelsen i den enkelte årsklasse. Dette gjør vi for å kunne følge opp best mulig. Tilbudet er jo åpent for spillere også utenfor utenfor klubben,så vi planlegger utfra  stor respons, sier Kjetil.

Her er opplegget for årets Tine' s fotballskole:

  • 10. - 14. august for gutter og jente
  • Frokost fra 08.00 - 09.00
  • Trening hele uken fra 09.00 - 15.00
  • Nytt av året blir lunsj med brød, pålegg, frukt og melkeprodukter
  • Tine - utstyr til alle. egen t-skjorte for akademi - deltakere
  • Det aller viktigste for en vellykket fotball - uke er gode instruktører. Det har vi.
  • I år blir det tett oppfølging av myndighetene og NFF' s korona - råd

Tine' s fotballskole

* teknisk ferdighetstrening

* smålagsspill på 3' er baner

* mini - turnering

* Lekbetone øvelser og mye morro

Akademiet

* teknisk og taktisk/teknisk trening

* fysisk trening

* teoretisk opplæring med ulike temaer

* Videoanalyse

* evaluering og spillersamtale siste dag for alle

Pris

1500,- for all aktivitet, utstyr, frokost og lunsj

 

Påmelding

Påmelding skjer fortløpende til fotballskole@orn-horten.no. Informasjon gis på telefon 909 26 212 eller e-post kjetil@orn-horten.no