Martin Jøreng var med på det suksessrike juniorlaget som vant «alt» i 1988. Han blei også kretsmester med guttelaget i 1986 og med rekruttlaget i 1991.
Martin spilte tre sesonger på A-laget mellom 1990 og 1998 og scoret ett mål.

Han har imidlertid vært enda mer markant på trenersida, både på yngre lag i Ørn, for damelaget og som medtrener for Kjetil Kristoffersen i 2002 og 2003.

Nå er han leder for samarbeidsprosjektet «Sammen for Horten» som har samlet alle klubbene i kommunen for å drive god spillerutvikling.

Her er Martins Jørengs lag med begrunnelser:

Takker Banic for utfordringen og har satt opp et lag i en 3-5-2 formasjon. Kanskje ikke den mest brukte formasjon i Lystlunden gjennom årene, men den passer fint inn i min elver.

Keeper: Helge Fjeld
Ingen i nærheten av å ta fra han den plassen. Legende som vil bli husket i flere generasjoner fremover.

Midtstopper: Kjetil «Banic» Kristoffersen
En god kamerat som har en syk evne til å nå sine mål. Han hadde nok også nådd et hårete mål på banen hvis ikke han måtte legge skoene på hylla så altfor tidlig i karrieren.

Midtstopper: Sven Guttorm Pollen Solbakken
Har man flest kamper i Ørn trøya, så er plassen «bankers». En spiller med «passion» som er flink til å motivere å holde lagkamerater på tærne.

Midtstopper: Rune Andersen
En spiller som dannet en «mur» sammen med Banic på juniorlaget og på sitt beste hadde et skyhøyt register. Godt han og Kompala ikke spilte sammen, for da hadde vi vel hatt et stort behov for hjertestartere i lystlunden med iskalde driblinger langt bak på banen.

Midtbane: Jørn Allum
En spiller som i hodene våre var «god hele tiden». Jeg kan ikke huske en skikkelig dårlig match fra den kanten. Lurer på om det er noen sydeuropeiske gener her da han aldri mistet ballen.

Midtbane: Dag Riisnæs
Dag hadde hele tiden ambisjoner og var en av få som klatret videre oppover i divisjonene med stort hell. Spesielt periodene i Kongsvinger og Vålerenga fikk han vist hvilke ferdigheter han hadde.

Midtbane: Kristoffer Silberg
Sjelden vi ser spillere som scorer så mye fra sin posisjon på banen. Har sett altfor få kamper av Kristoffer og har helt sikkert gått glipp av mye moro.

Midtbane: Ardian Gashi
Var heldig å var med i trenerteamet sammen med Banic når vi hentet Ardian fra Molde. Første møtet med han var i bussen på vei til La Manga. Profesjonell fra første minutt og den første kortbaneøkta i Spania sitter fortsatt igjen som noe av det sykeste jeg har sett av «trøkk/intensitet» med Ardian i hovedrollen.

Midtbane: Per Bredesen
Har man vært Italia proff så «er det greit». Skulle gjerne opplevd «Raggio di Sole» score en av sine ca 50 mål i Italia.

Spiss: Trym Bergmann
Man skal lete lenge mellom hver gang du ser en spiss som er så målfarlig. Som «Sten Dropset» alltid sa «Skal du inn på kjøkkenet, så går du ikke innom soverommet på veien» og dette viste Trym. Korteste vei mot mål som ga uttelling i bøtter og spann også til stor glede for oss som var så heldig å spille sammen med Trym.

Spiss: Mohammed Idris
Akkurat som Trym vet han korteste vei til mål. Litt ego, men er tydeligvis en egenskap gode spisser må ha i blodet. Fantastisk blid og hyggelig kar som jeg i dag har som trenerkollega i «Sammen for Horten».

På benken: Dette er spillere som fort kunne vært inne i en elver:
Børt Rakfjord
Morten Wivestad
Roar Malmquist
Thomas Plathe
Richard Olsen
Arvid Pedersen
Terje Svensson(trener)

Trener: Kjetil «Banic» Kristoffersen
En sjelden «fargeklatt» på sidelinjen som selv Tom Nordli sliter å nå opp til. Har en evne til å få spillere til å yte mere enn de faktisk har kapasitet til bare ved å ha troen.
Hjelpetrener: Ragnar Wold
Få trenere i klubben som har lært bort så mye ferdigheter som Ragnar, spesielt på 80 tallet. Har mange gode minner om øktene hans på «Eksen» og han hadde vært en rolig og behersket kar ved siden av Banic.  

Oppmann/lagleder: Kai Jensen
Kai hjalp deg med alt, selv om han egentlig ikke hadde tid. Satt alltid igjen og pratet med oss, kjørte oss hjem i sin røde Mazda og var en god kamerat ved siden av jobben han gjorde rundt A-laget i mange år.
Oppmann/Lagleder: Tormod Hoel
Lojal mann som har brukt mange hundre timer i Lystlunden med utstyr, vasking av tøy, flytting av mål og lignende.
Den jobben som Kai og Tormod og andre som har gått i deres sko gjennom tidene blir ofte veldig usynlig. Kanskje en av de viktigste rollene å få på plass for å få en klubb til å fungere 100%. «RESPEKT»

Jeg vil gjerne spille pasningen over tidligere trenerkollega Roar Malmquist og utfordrer han til å sette opp sitt Ørn-lag.