Vi regner med å få på plass mange avtaler i romjulen og rett over nyttår, forteller Thu videre. Samtlige jeg har pratet med har trua på det vi i trenerteamet prøver  å få til. Spillerne er motiverte for å bli med i 2021. Så selv om vi kom i gang altfor sent, er vi ikke så langt unna å ha alt på plass før oppstart 4. januar. Vi har trua på en normal sesong i 2021, og at vi får et meget bra lag og et trenerteam som skal jobbe knallhardt for å kjempe helt i toppen av avdelingen.

Arnar på laget

Med Arnar på laget faller mye på plass.

-En del av dette trenerteamet er jo Arnar Førsund, fortsetter Kjell. –Jeg har snakket med Arnar tidligere om han kunne tenke seg å begynne på en trenerkarriere. Da har det ikke passet, men når jeg tok kontakt denne gangen, tente Arnar på det, og fikk heldigvis støtte hjemmefra. Han har masse erfaring fra toppfotball som gjør at han potensielt har mye å bidra med.

Slik ønsker vi å se det i Lystlunden - jubel etter Ørn-scoring.

Bidra mye

Arnar kommer helt sikker til å bidra mye på det sosiale også, med mye positivitet og humør. Jeg gleder meg virkelig til å starte samarbeidet med ham Det var virkelig synd at Markus valgte å ikke bli med videre, han var kjempegodt likt i gruppa og var virkelig ønsket med videre av spillere og trenerteamet, men han valgte å ha tid til å følge opp litt mere på hjemmebane, som er forståelig.

Men når ting ble som det ble er vi veldig fornøyde med å få med oss en ressurs som Arnar, avslutter en optimistisk A-lagstrener Kjell André Thu.

A-lagsspillerne er forbilde for klubbens unge spillere. Her Artan Brovina som gleder seg over scoring sammen med unge Ørn'er.

 

Les også: Arnar tilbake som trener

 

 

 

 

Foto: Knut G. Bjerva