Ardian Gashi er fornøyd med å komme "hjem" til Ørn igjen.
- Det skal bli utrolig godt å ta på den brune drakta igjen etter så
mange år. Jeg gleder meg veldig og i konkurranse fra andre klubber var Ørn det klare førstevalget for meg.

Dette blir en fantastisk avslutning for meg etter en lang og god karriere. Samtidig føler jeg at jeg skal bevise noe de nesten halvannet årene som spiller.
Hvorfor valgte du Ørn?
- Jeg identifiserer meg veldig med klubben og føler sterkt for Ørn. Nå er det veldig mye positivt som skjer i klubben. Det klubben satte igang i fjor og som jeg har fått tatt litt del i som utviklingssjef, er det veldig godt for meg å få kunne jobbe enda mer med. Jeg håper dessuten at min erfaring kan være med å løfte de unge i A-stallen.
 
Styreleder Kjetil Ramberg er også svært fornøyd.
- Vi har jobbet med dette over tid, og signerte den i dag. Avtalen med Odd er terminert, vi venter på godkjennelse fra og  vi håper å få ham spilleklar mot Kvik Halden på søndag.
Vi er veldig fornøyd med å styrke toppnivået på A-laget med Ardian. Det er en en ideell signering for klubben, og er en langsiktig avtale, i første omgang ut 2018. Signeringen er uavhengig av vårt nivå og tabellplassering. Ardian er et typevalg:veldig god fotballspiller, vinnerskalle, gode holdninger og hardtarbeidende. 
Det er en fornuftig ramme på alle måter hvor kombinasjonen spiller og utviklingssjef knytter Ardian sterkt  til klubben, sier Kjetil Ramberg.