Må opp et hakk for tre poeng

Ardian Gashi (bildet) er tilbake mot Vestfossen fredag kveld, og vil styrke midtbanen etter «nedturen» mot Drøbak Frogn. Trener Kjell Andre Thu mener laget må opp et par hakk for å sikre seg poeng på Strandajordet gress kl. 19. 

Ørn fikk ett poeng etter scoring på et riktig idømt straffespark på overtid mot Drøbak Frogn. Ettersom både Moss og Oppsal vant, er Ørn avhengige av tre poeng borte mot Vestfossen fredag kveld for å holde følge i tetstriden. Moss tar imot Saprsborg08 2 mandag, og vi regner med at sarpingene gjerne vil vise at også deres nest beste er bedre enn laget fra den andre ferjebyen. Oppsal, som ligger to poeng foran Ørn, tar imot Østsiden lørdag ettermiddag.

Må forbedre oss

Trener Kjell Andre Thu er klar på at laget må prestere bedre enn mot Drøbak Frogn.

- Selv om vi er favoritter må vi nok opp et par hakk fra Drøbak kampen hvis vi skal klare å få med oss tre poeng fra Vestfossen. De er gode hjemme så vi er forberedt på en tøff kamp, sier Ørntreneren som sammen med Ardian Gashi avslutter Ørn Hortens fotballskole vel en time før avreise til Vestfossen.

Ørn Hortens lag

Torgeir Fredriksen har reist til Trondheim, men Ardian Gashi er tilbake på den sentrale midtbanen. Niklas Haakenstad er inne på laget etter litt småskader den siste tida. Lasse Bransdal har startet studier i Oslo og derfor ikke vært med på fellestreninger denne uka, men vi regner med at toppscorer er klar til å dunke inn flere mål på Vestfossen enn de 16 han allerede har scoret.

Våroppgjøret

Ørn vant 5-1 i Lystlunden etter at Vestfossen tok ledelsen, men Alex Krawiec sørget for 1-1 til pause.

Etter hvilen scoret Håvard Hettervik, Lasse Bransdal, Joachim Wårheim Hoff og Niklas Haakenstad slik at Ørn vant 5-1.

Motstanderen

Vestfossen ligger de på 10.-plass, to poeng over nedrykksstreken. Laget har tre seire og fem tap hjemme og 11-16 i målforskjell. Tre poeng har kommet mot Kvik Halden, Strømsgodset2 og Sarpsborg08 2. 

I siste kamp ble det 4-1 borte mot Sprint Jeløy, mens siste hjemmekamp endte 1-4 mot Østsiden.

Ørn Hortens lag:

Miguel Vieira

Olaves Fuglem

Håvard Hettervik

Thomas S. Knutsen

Trym Bergan Solli

Alen Patros

Ardian Gashi

Thomas Utter Jensen

Jens-Erik Johansen

Lasse Bransdal

Niklas Haakenstad

Innbyttere

Adrian G. Bergman

Selim Muho

Jonas Onshus

Patrick Søderstrøm

Artan Brovina

Alex Kraviec

Marius Baggerød