Her er rapporten fra trener Bård Finsveen: 

2.plass i Langhus Fair Play Cup          

Ørn Gutter 14 hadde en strålende dag på cup i Langhus og spilte med god innsats og masse godt lagspill. Det hele ble kronet med pokal og 2.plass i turneringen.

Gutta var naturligvis noe skuffet etter å ha tapt finalen, men skal være meget godt fornøyd med dagen sett under ett.  I garderoben før kampen snakkes det om hva slags fotball som vi ønsker å spille.  Fokus og arbeidsmål for dagen er å ha ball i laget og spille seg igjennom ledd.  Bruke ball godt i alle situasjoner og sette opp to mot en over alt på banen.

I første kamp så er gutta friske og klare for jobben, og de slår Oppsal 3-0.
Neste kamp er mot KFUM og gutta ligger under med 0-1 etter få minutter, de rister det av seg og tar over kampen totalt. Kampen ender i 4-1 seier til Ørn.
Siste kamp i gruppespillet et mot vertslaget Langhus og de blir slått kontrollert 1-0.  Gruppevinner med ni poeng av ni mulige og kun ett baklengsmål.

Kampprogrammet er tett og det er kort tid mellom kamp to og tre.  Så en fortjent matpause før semifinalen hvor de møter et friskt Asker Gutter13-lag.  Det merkes at det er mer nerver i gutta nå, det er litt mer enn en vanlig kamp nå som finalen er så nære.  Ørn har flest sjanser og vinner kampen fortjent 1-0 selv med, til tider, litt kaotiske tilstander i egen boks.

Spillerne klargjør seg før finalen med en velfortjent hvil i gresset

FINALEN
Så er det tid for finale, kun 30 minutter etter semifinalen er ferdig.  Gutta er slitne men motiverer seg selv til innsats.  To av gutta melder pass, men vi har likevel to innbyttere igjen.  Åsnes-alliansen er gode og får en god start og et tidlig mål.  Ørngutta er ikke helt til å kjenne igjen fra tidligere på dagen, de er slitne og ukonsentrerte og gir bort to mål til før de kommer seg inn i kampen.  Når de først er i gang så spilles det igjen god fotball og det ender med flere gode sjanser.  Gutta setter inn 1-3 og øyner et bittelite håp. Dessverre er det tomt for krefter og når Åsnes får straffe, er gutta i kjelleren.  Det ender med 5-1 tap i finalen mot et Åsnes lag som fortjente å vinne, men 5-1 var ikke helt styrkeforholdet ute på banen. Åsnes slapp inn kun ett mål i hele turneringen.

Etter kampen ble Alrick Gonnet kåret til Ørns Fair-playspiller i turneringen.  Han fikk premien av ordfører i Ski kommune, Tuva Moflag

En treners høydepunkt
Et av dagens høydepunkt for dagens trener er fra første kamp: Gutta er under press på venstre bekk. Via keeper spiller de seg ut av press. Vender til høyre bekk og opp til kant og angriper. Ender med innlegg fra høyre kant og scoring av motsatt kantspiller. Meget bra og det hele går med høyt balltempo og ball i beina. 15 sek fra press til scoring.

Gutta stilt seg opp for å motta pokalen og spillerpremier.

Laget fra venstre: Odin Finsveen, Sevre Børslid, Sander Teigen, Tobias Skaftå, Benjamin Hovland, Yones Renas, Arabuddin Oriakel, Alrick Gonnet, Ajdin Bahonjic, Anders Bjærum, Sekadar Kahn, Greger Linløkken, Oskar Müller, Axel Mellberg, Jørgen Stærfelt, Tommy Blaafjell.

Ordfører i Ski kommune Tuva Moflag stod for premieutdelingen. Odin Finsveen, dagens kaptein mottok pokalen på vegne av laget.