TAP PÅ ANDRE SIA

Ørn møtte Moss i treningskamp på Melløs lørdag middag, og måtte ta med tap på returen med Bastøferga. Moss har styrka laget etter en skuffende sesong i fjor og har kun tap mot KFUM i sine seks treningskamper. Det har blitt seire over Sprint, Kongsvinger, Frigg og Strømmen.

Ørn fikk det tøft spesielt da to scoringer av hjemmelaget før pause kom etter rot i Ørns forsvar.

Leonard Getz ga Moss ledelsen kvarteret ut i omgangen. Mustapha Fofana (bildet) sørget for utligning etter en halvtime før IFK Gøteborg-importen Noah Alexandersson satte inn 2-1 rett før pause. Ti minutter etter hvilen fastsatte Thomas Klaussen sluttresultatet til 3-1 til hjemmelaget. Ørns Fredrik Nordal fikk et uforståelig rødt kort rett før slutt og må trolig stå over serieåpninga mot Staal Jørpeland.

Ørntrener Kjell Andre Thu var litt mellomfornøyd etter kampen.

– Det er kjedelig å tape, i alle fall når målene kom som de gjorde. Periodevis er vi gode, men vi merker at vi møter er fysisk bra lag. De løper litt fortere, er litt sterkere og litt smartere enn vi er vant med. Men utrolig bra gjennomkjøring for oss mot en solid motstander.

Vi tar med oss mye positivt, men ser også at vi har ett stykke opp på det fysiske og det å være tøffe i begge boksene. Vi jobber videre og er trygge på at vi blir klare til å konkurrere om tre poeng når serien starter, sier Ørntreneren.

Den tidligere landslagskeeperen Thomas Myhre, som overtok trenerjobben etter Shaun Constable i fjor høst, har trua på Ørn i år.

- Ørn Horten leverte riktig nok en god kamp og jeg tror de kommer til å bite godt fra seg i PostNord-ligaen i år, sa han til Moss FKs hjemmeside etter kampen.