Fikk ett – burde hatt alle tre

Ørn gjorde en veldig god andreomgang, og produserte nok sjanser til å avgjøre kampen mot Arendal. Det endte imidlertid 1-1 etter at Adrian Rogulj utligna på overtid.

Tekst: Patric Bjerkeskaug
Bilder: Knut G. Bjerva

Trenerteamet virka mere tent på oppvarming og kjørte blant annet en kjapp spurt øvelse etter spillernes navn var blitt lest opp av speaker.

Det virka som laget hadde tatt tapet mot Halden som et faresignal og Ørn gjorde to bytter fra sist! Landslagspiller Frank Bamenye og en løpssterke Gustav Helling inn og de erstatter Hargott og Rogulj.
Etter knappe fire minutter tar Arendal ledelsen på ett godt langskudd, der midtbanen kanskje henger litt etter og Arendal får tatt en 10-12 skritt og lade skuddet før den sitter bak en alltid solid Solberg (denne gang med sixpence i regnvær).

Gustav Helling var aktiv for topp, og vil trolig få en enda mer sentral rolle framover

2. omgang
Etter pausen gjør Ørn tre bytter, Frank Bamenye, Markus Ottesen og Yonas Larsen ut, Jakob Auby, Adrian Rogulj og Noah Riise inn.
I 2.omgang starter Ørn best, men Arendal er på noen få visitter. Rogulj virker tent på å vise seg frem en siste gang i Ørn trøya og jobber og kjemper.
Riise kommer på ett farlig skudd etter ca 50 minutter, men keeper redder også denne.
I neste angrep slår Riise inn og Helling prøver å flikke den, men igjen er keeper der, og ballen dyttes ut til en av mange Ørn-cornere.
Fra 50 til 75 spilte minutter er Ørn meget gode, Rogulj har en i tverrliggeren og Schie har en farlig markkryper som blir dyttet ut til en ny corner.

Philip Schie kom til et par farlige muligheter

Hargott hadde et farlig skudd i det 90 spilleminutt etter han kom inn for Thomas Knutsen ca ti minutter tidligere.
I neste angrep for de brune slår Noah Riise ballen langt opp og to Arendal-spillere bommer på ballen. Rogulj snapper den opp og utligner til 1-1.
Dommeren legger til sju minutter noe som ikke er rart da nesten samtlige Arendal spillere lå nede med krampe i løpet av sluttminuttene.
I kampens siste minutter vipper det litt frem og tilbake og alt i alt burde Arendal være mest fornøyde med å ta med seg ett poeng på bussen hjem til sørlandsbyen fra et ikke overfylt Lystlunden.

En solid andreomgang av Ørn som lover godt for resten av sesongen. Da viste laget innsats og pasningsspill på samme nivå som mot Hødd og Eik Tønsberg.

Adrian Rogulj utligner til 1-1 på overtid

Ørns beste
Adrian Rogulj fikk Pizzanini-pizza i sin siste kamp for Ørn. Han stod fram med solid innsats og var på et helt annet nivå enn han har vært de siste kampene.
Jakob Auby fikk smil fra Ørneredet og viste hvorfor han blei kåra som beste ungdomsspiller i Sarpsborg08 i fjor.