DØDELIG EFFEKTIVE MOT FOLLO

Ørn vant hele 5-0 over Follo i en treningskamp lørdag, og står dermed med 16-1 målforskjell etter tre kamper i år. Når sant skal sies gir ikke resultatet et helt riktig bildet av kampen der Follo var jevnspillende med Ørn i lange perioder, spesielt etter pause.

Det var klar framgang spillemessig, spesielt i første omgang, men etter at Nuno Soares gikk ut til pause sank kvaliteten i Ørnspillet. At laget scoret tre mål i en spillemessig svakere andre omgang, er imidlertid positivt.

Scoringene:

1-0 – 18. minutt. Etter et flott angrep der Nuno Soares spilte til Thomas Utter Jensen som la ballen inn til Adrian Rogulj. Han dro av en forsvarer før han satte den inn nede i keepers venstre hjørne.

2-0 – 37. mutt. En corner fra silkefoten til Utter Jensen ble headet fint i mål av Adrian Rogulj

3-0 – 75. minutt. Daniel Hamde så at keeper stod langt ute, og sendte ballen i en pen bue i mål fra vel 40 meter.

4-0 – 76. minutt. Pasning fra Evan Patros til Steffen Wivestad som spilte Amel Muratovic pent igjennom. Han scoret sikkert fra 12-13 meter.

5-0 – 84. minutt. Thomas Knutsen slo en perfekt corner som Fredrik Tørnby headet i mål.

Neste kamp er mot Eik Tønsberg i Lystlunden fk. onsdag kl. 17.45.