FØRSTE KRETSKAMP

Emma, Ida og Lykke.

Flinke Ørn-jenter med på første kretskamp for Vestfold J-2009

Etter sonekamp for jenter 2009 på lørdag kom det uttak til kretskamp mot Buskerud allerede samme dag. Kampen mot Buskerud skulle spilles på søndag, så det var liten tid til omstilling.
Ida Vaadal og Emma Sofie Perskaas var allerede tatt med til kampen, siden de har fulgt jenter 2008 kretslag.
Lykke Jansson fra Ørn J-2009 ble også tatt ut til kamp.

Kampen skulle spilles hjemme i Vestfold på Virik i Sandefjord, og det var mange som hadde tatt turen ut i solen denne ettermiddagen.
Alle våre jenter starter kampen og Vestfold kommer godt i gang. Lykke fint med fra start i sin første kretskamp. Stopper flere forsøk fra Buskeruds angrep, fra sin midstopperposisjon. Når forsvaret ikke henger med etter 5 min stopper Emma ballen med fin beinparade. Vestfold går rett i angrep og får til et godt skudd, keeper med en kjemperedning til corner.

Det bølger frem og tilbake og Buskerud kommer igjennom, men Emma kommer ut og gjør målet stort og spissen skyter utenfor.
Ida med et fint skudd etter 15 min, keeper redder. Etter 23 min er det en liten glipp bak fra Emma, men klubbkollega Lykke rydder fint opp. Vestfold presser på og skaper flere farligheter uten at det blir uttelling.

Buskerud kommer på overgang etter 32 min og skyter et godt skudd som ikke Emma rekker frem til. 1-0 til Buskerud. Ida kommer med på en kontring. Spiller ballen inn, men skuddet går over. Ny sjanse rett før pause til Vestfold. Men skuddet går rett på keeper.

Til pause står det 1-0 til Buskerud.

Emma blir byttet ut, så begge keeperne får en omgang hver. Vestfold kommer best ut i andre omgang, men det blir ikke noe ut av.
8 min ut i omgangen setter Buskerud 2-0 etter høyt press. Kampen fortsetter med mye spill på midten, og lite sjanser til begge lag.

3-0 kommer etter høyt press fra Buskerud nok en gang, man merker at Vestfoldlaget ikke har trent sammen, og det utnytter Buskerud. Etter 25 min er det Vestfolds tur til å presse høyt, og Roseline setter ballen i mål! 3-1. Vestfold får en boost, men klarer ikke komme til de store sjansen. 4-1 kommer etter passivt Vestfoldforsvar, og 5-1 settes inn etter et bra Buskerudangrep.
Selma Saga klinker til fra langt hold og ballen går i mål etter 35 min. 5-2.

5-2 blir også sluttresultatet.

Vestfold blir straffet hard på småspillet bak, og Buskerudtreneren mente de hadde ganske flaks som vant så mye.

Lykke sammen med Selma S blir trukket frem av treneren som de beste på Vestfoldlaget!

Med flere treninger sammen blir dette veldig bra, og vi satser på at flere Ørnspillere kommer med på det endelige kretsuttaket som kommer senere.

Det skal også legges til at Ørn J-2009 spiller semifinale i vinterserien nå på torsdag, kl. 18:00 i Lystlunden.