Viktig Gutter16-kamp endte med tap

Oppdatering:

Andreomganger passer tydeligvis Ørn ganske dårlig denne hælja. I Gutter16-kampen mot Jevnaker sørga Nathaniel Gashi, Yasar Niazi og Abulfazl Khademi for 3-0 før Jevnaker reduserte like før pause. I andre omgang scora hjemmelaget tre ganger i løpet av vel ti minutter og vant dermed 4-3. Dermed har ikke Gutter16 mulighet til å gjenta seieren i Interkretsserien fra i fjor, men de er uansatt det klart beste laget i denne årsklassen.

Dagen derpå nedrykket fra 2. divisjon, er det positivt at det gror godt i de eldste lagene i barne- og ungdomsavdelingen. Ørns Gutter16-lag kan i dag gjenta prestasjonen fra i fjor da Geir Dåstøl gutter vant Interkretsserien. Da spiller de mot Jevnaker på bortebane og med seier er de oppe på samme poengsum som Odd1, en serierunde før slutt.

Vi kan også nevne at Ørns rekruttlag i 4.  divisjon spilte mot Åsgårdstrand sist torsdag. Sven Pollen Solbakkens lag bestod av 17-åringer, hvorav de fleste vant Interkretsserien i fjor.
Ørn hadde avdelingsvinneren fra badebyen i kne, og leda 2-0 til pause etter scoringer av Adrian Lunde og Hamze Ahmed. Ledelsen holdt helt til 20 minutter før slutt, men tre mål av Anders Gustavsen sørga for at Åsgårdstrand vant 3-2.

Dagen etter var mange av de samme spillerne med på juniorlagets Interkretskamp mot Vindbjart. I fjor trakk Ørn laget fra Interkretsserien før seriestart pga for få spillere, men i år har Ardian Gashi hatt en lovende gruppe å jobbe med.
Vindbjart scora først, men Amanel Worku utligna for Ørn. Bortelaget tok igjen ledelsen etter pause, men fem minutter før slutt sørga Suber Mohamed for at det endte 2-2.

Til slutt kan vi ta med at Gutter14-laget vil gå til topps i 1. divisjon hvis de vinner de to siste kampene, mot Fram og Flint2.