Hødd ble for sterke for Ørn Horten

Ørn spiller sin tøffeste bortekamp mot Hødd som jakter ny rekord i 2.divisjon med 13 strake seiere. De møter ett sultent Ørn-lag som etter 9 minutter går opp i ledelsen ved Christopher Lindquist (bildet), nydelig spill av de brune og vår nummer 7 setter den bak en sjanseløs Hødd-keeper.

Tekst: Patrick Bjerkeskaug

Arkivbilder: Knut G. Bjerva

Kun 4 minutter seinere får Hødd en billig straffe som de setter inn bak solide Solberg. 1-1.

5 minutter går og Hødd tar ledelsen etter mye klabb og babb foran nevnte Solberg. Etter dette er Ørn godt med og det blir ikke flere mål i 1.omgang.

2.omgang starter med to bytter, Alex og Hamde kommer inn for Foss Hargott og Ottesen.

Vi henger godt med i store deler av 2. omgang og kommer til store sjanser ved både Werni og Helling.

Men i det 84. minutt scorer Hødd enda en gang og kampen er ferdig.

Thomas Knutsen gjorde en solid innsats som kaptein og midtstopper.

Med tanke på dagens motstander og formen Ørn er i for tiden, har jeg hatt mørkere kvelder med Ørn. Thomas Knutsen gjør en kjempejobb som vikar for Arnar både som kaptein og midtstopper.

Nevnte Lindquist jobber og sliter på midtbanen og Gustav Helling det samme på topp. Godt forsøk av hele laget! Vi er bare 2 poeng unna sikker plass! Vi gir aldri opp!!! Heia de brune.

Brann2 møter Arendal mandag.

Det er veldig tett i bunnen av tabellen. Med dagens tap for Fløy-Flekkerøy ble Sotra liggende rett over streken med sine 18. poeng. Under streken finner vi Ørn med 16 poeng, foran Kvik Halden som også har 16 poeng og Fløy-Flekkerøy sist med 15 poeng.

Ørns neste kamp er mot Viking2, som ligger på 7. plass med 25 poeng, men som tapte for Kvik Halden denne runden.

Det er 7 kamper og 21 poeng igjen å kjempe for denne sesongen.