J17 tar sommerferie før Dana cup

Jentesamarbeidets J17-lag avsluttet sin siste kamp før sommeren i Tønsberg og på Eiks kunstgress. Det er Borre som er vertskap og ansvarlig for J17 i jentesamarbeidet. Etter mye regn, kom solen frem og ble med oss gjennom hele kampen.

Det ble en tett og veldig spennende kamp der Eik Tønsberg startet opp klart best, og gikk opp i ledelsen etter et langskudd etter 15 minutter. Et skudd som keeper Oda Storm Lindberg normalt har kontroll på. Men med glatt bane og ball etter en del regn, gled den av hanskene og inn i nettet. Kanskje tente dette jentene, for etter dette begynte spillet for Borre å utvikle seg gradvis bedre. Og de siste 10 minuttene av første omgang hadde Borre tatt helt over banespillet, men målene uteble og Eik Tønsberg gikk til pause med 1-0 ledelse.

Den gode flyten og banespillet tok Borre med seg ut i andre omgang. Borre var klart best i omgangen med gode enkeltprestasjoner på midtbanen med blant annet Hennika Kalberg og Emilie Engebretsen, mye bra trekantspill over hele banen, og stor ro i forsvaret med midtstopperduoen Alexandra Jørstad Strånd og Linea Skulstad-Hansen (sistnevnte som sweeper og kaptein). Det var også gledelig at Maria Nævra Brønstad var nesten fullt tilbake etter ett år med skade. Det gode spillet resulterte i to mål – begge av Hennika Kalberg. Målene til Borre kom etter et godt langskudd 10 minutter ut i omgangen og 4 minutter før dommeren blåste kampen av. 1-2 til Borre. Var dette kanskje årsbeste? I alle fall veldig fortjent.

Nå venter litt ferie, men ikke lenge. Snart er det trening igjen (helst på gress). For om en måned drar laget til Dana cup. Siste kamp skaper optimisme overfor spill og resultater.