Kongsberg - FK Ørn (damer)

Det ble en spennende kamp i Kongsberg for Ørns damelag mandag kveld.
Ørn gikk raskt opp i ledelsen 0-1 etter et skudd i krysset fra Stine-Emilie Hytten Andersen, men det sto 2–1 til pause i varmen. Hjemmelagets spill besto i hovedsak i lange baller mot spiss. Damelaget skrudde på presset i andre omgang, men det sto fortsatt lenge 2-1. Rikke Pedersen skyter langt utenfor 16-meteren via en Kongsberg-spiller, og i mål.
Fra 2-2, presser Hytten Andersen igjen høyt, og får ballen fra Kongsbergs keeper - og stillingen er 2-3 til damelaget.
Ørn har snudd kampen, og Rikke Pedersen får ballen fra Alina Gashi på gjennomspill. Pedersen setter ballen trygt i mål over keeper. Stillingen er nå 2-4 til Ørn, og det er 3 minutter igjen av kampen i følge dommeren.
Kongsberg får da en noe tvilsom straffe, som de setter. Kampen er fulltid, og stillingen er 3-4 til Ørn. Minuttene går, og i følge publikum er kampen hele 9 minutter på overtid. Kongsberg klarer til slutt å få inn et siste mål. Kampen ender 4-4, og damelaget tar med seg ett litt surt poeng hjem.