SESONGSTART FOR ØRN-JENTER 2009

Ørn-Jenter 2009 har to påmeldte lag i J13 serien. Ett 9er lag og ett 7er lag.

9er laget skulle møte vinterseriefinalemotstander Nøtterøy til bortekamp tirsdag 19 april. I solsteiken kom hjemmelaget best i gang og satt inn 2 mål før 10 min var spilt.
Ørn kom mer inn i kampen og hadde flere store sjanser utover i omgangen. Dessverre ble det ikke uttelling og Nøtterøy kunne sette inn 3-0 rett før pause.
I andre omgang får Ørn sitt aller første gule kort i historie, og Ida må sette seg på benken i 5 min. Så brøyter en Nøtterøy spiller seg igjennom på midten, og får lov å skyte ballen i mål. 4-0. Ørn tar mer over kampen, og presser på for scoring.
Så kommer det et herlig angrep fra Ørn som starter helt bakfra, Kine slipper til slutt en perfekt pasning i gjennom til Sofie som setter ballen i mål. 4-1. Ørn kommer enda mer med i kampen og Sofie kommer igjennom i midten og blir taklet bakfra innenfor straffefeltet. Dommeren holder kortet i lomma, men dømmer straffe. Ida setter straffen i mål og det står 4-2.
Nøtterøy får frispark mot slutten av kampen, som de setter rett i mål. 5-2. Det blir også sluttresultatet.
En god kamp av Ørnjentene som igjen blir straffet hardt når Nøtterøy presser seg gjennom i midten av banen.

Det har kommet flere spillere til laget i det siste, og disse fikk sin første kamp for Ørn Jenter 2009.
7er laget til Ørn skulle spille hjemmekamp mot Flint 2 onsdag 20. april. Dette ble aldri en spennende kamp da det stod 5-0 til Ørn etter bare 15 minutter.
Det ble en kamp hvor spillere ble prøvd i ulike posisjoner, og flere nye spillere fikk en veldig god opplevelse av å spille kamp. Oda stod i mål første omgang. Til pause stod det 9-0 etter scoringer av Sofie 6, Emma 2 og Maja 1.
Sofie ble satt i mål i andre omgang, men det stoppet ikke Ørn fra å sette ytterligere tre mål i andre omgang.
Mye bra spill og alle jentene gjør en veldig god kamp. Målscorere var Oda 1, Marie 1 og Milja 1.
Det ender 12-0 til Ørn og tabelltopp.

Vi ser frem til flere gode kamper neste uke!