ÅRSBESTE GA SEIER MOT HØNEFOSS

Ørn Horten var tilbake på vinnersporet etter to uavgjorte kamper, og vant 3-2 mot Hønefoss lørdag. Bortsett fra det første kvarteret var Ørn det beste laget, og vant fullt fortjent.

I fjor vant Ørn Horten 4-1 mot Hønefoss i en avgjørende kamp på bortebane, og det hadde ikke vært noe å si på om resultatet hadde blitt det samme i Lystlunden

Hønefoss gikk imidlertid knallhardt og tok ledelsen etter fem minutter da Arnor Ragnarsson slo et innlegg/skudd fra hjørnet av 16-meteren som dalte ned bak keeper Kristoffer Solberg.

Ørn skapte etter hvert flere store sjanser, blant annet skøyt Thomas Utter Jensen rett på keeper fra kloss hold. Like før pause kom utligninga etter at banens beste, høyreback Jørgen Sjøl slo et meget godt innlegg slik at Thomas Knutsen kunne sette ballen enkelt i mål fra kort hold (bildet).

Fem minutter etter pause var Sjøl nok en gang på raid og denne gang var Adrian Rogulj på riktig sted til riktig tid og ga Ørn ledelsen.

Etter en times spill byttet Ørn syv spillere, og Hønefoss tok et nytt grep om kampen – i noen minutter. Ørn utnytta imidlertid overmotet til bortelaget og vel 20 minutter før slutt satte Thomas Utter Jensen en stikker fra Endi Zekaj sikkert i mål.

Mot slutten pressa bortelaget på for redusering og et minutt før full tid headet  Mads Volden ballen i mål.

Trener Kjell Andre Thu var fornøyd med det meste etter kampen.

– Vi møter et bra lag i dag, og jeg syns vi er klart best, bortsett fra de første minuttene. Jeg er litt irritert over de to baklengsmålene, men totalt sett fungerer det defensive veldig bra. Jeg syns vi er mye bedre med ballen, og får til mye godt kombinasjonsspill.

Du gjør syv bytter etter en times spill? – Det er viktig å få folk i gang, og selv om vi begynner å se konturene av en førsteelver, er det fortsatt lenge igjen til seriestart. I dag fikk både Utter og Hargott 90 minutter og det var viktig. Nå møter vi Kvik til fredag og deretter Moss og når de to siste kampene før seriestart, mot Asker og Frigg vil nok mye være klart, sier en fornøyd Ørntrener.