Seier i første kamp i interkretsserien

Både junior- og guttelaget vant sine første kamper i Interkretsserien. Først til juniorlaget som spilte onsdag.

Tekst: Are Thorkildsen

Det ble en solid 4-1 seier til Ørns lovende juniorlag mot Store Bergan onsdag kveld. Ardian Gashis mannskap åpnet overbevisende. Laget regelrett oste av energi og overskudd, og vartet opp med flott pasningsspill,

gode bevegelser og aggressivitet i presspillet. Første mål kom allerede etter 10 minutter. Hamze Ahmed satt ballen i mål etter flott forarbeid av Adrian Lunde på venstrekanten. De brune virket å ha relativt god kontroll på kampen, helt til et lite arbeidsuhell fra Ørns ellers gode keeper sørget for en litt ufortjent utlikning

til motstanderlaget etter vel halvtimen spilt.  Rett før pause ble Ørns gode venstreving Adrian Lunde spilt fri og scorer enkelt til side for keeper.

Samme mann kvitterer scoring nummer tre etter hvilen i det han blir spilt fint gjennom Store Bergans forsvar. Helt mot slutten spiller kaptein og midtbanespiller Ulrik Thorkildsen en nydelig gjennombruddspasning til innbytteren og spiss Andrew Wærnes, som på elegant vis prikker ballen i mål fra nærmest død vinkel.

En meget god start for Ørns juniorlag som denne høsten får bryne seg på god motstand i en geografisk utvidet interkretsserie. Her møter de lag fra både Vestfold, Buskerud, Telemark og Agder. Neste kamp er borte mot Hønefoss onsdag 21. august.

Gutter 16 vant også første kamp
Guttelaget vant tirsdag 4-1 over Strømsgodset etter 2-0 til pause.

Taim Sallat ga Ørn ledelsen etter vel fem minutter og Yasar Niazi økte ledelsen ti minutter før pause.
Like etter hvilen reduserte Godset, men halvveis ut i 2. omgang sørga King Wesley Williams for 3-1.
Nathaniel Gashi fastsatte sluttresultatet til 4-1 vel fem minutter før slutt.