Sluttspurt ga seier

Ørns målscorere fra venstre: Hamze ilyas Ahmed, Andrew Wærnes og Adrian Lunde

Ørns juniorlag sikret seg nok en seier i interkretsserien lørdag ettermiddag, da Donn ble beseiret 4-2 i Lystlunden.

Tekst: Are Thorkildsen

Ørn gikk tøft ut fra start, viste aggressivitet i duellspillet og etablerte et visst spillemessig overtak med høyt balltempo og gode bevegelser.
Allerede etter åtte minutter kommer den første scoringen. Felix Axelsen slår en flott stikker til Andrew Wærnes, som på kloss hold chipper ballen elegant over Donns utrusende keeper.
Kampen jevner seg litt mer ut etter scoringen. Gjestene fra Kristiansand viser at de er farlige på kontringer og drøye kvarteret ut i omgangen kommer utligningen etter en effektiv overgang.

De brune lar seg ikke stresse av utlikningen, men fortsetter å rulle ball tålmodig og variere i sitt spill. Rett før pause tar Ørn på ny ledelsen, og igjen er det Ørns målfarlige spiss Andrew Wærnes som snapper ballen i Donns forsvar og scorer sikkert til side for keeper.

Etter pause
2. omgang blir ikke like velspilt for Ørns del, og Donn kommer mer med i kampen. Ørn er mer unøyaktige i pasningsspillet og samhandlingen flyter ikke like godt som før hvilen.
Dette utnytter gjestene, som utligner til 2-2 i det 66. minutt. Denne gang virker de brune litt mer rystet, og sliter med å gjenetablere sitt spill. Kampen ser ut til å ende med en litt skuffende poengdeling.

Så, litt ut av det blå, setter Ørns midtbanemotor, Felix Axelsen, inn et ekstra gir noen minutter før slutt. Han dribler seg forbi to-tre Donn spillere på høyrekanten, går ned til dødlinjen, og slår en forløsende pasning inn foran mål. Der står Adrian Lunde, som enkelt kan sette inn Ørns tredje mål. Ett minutt senere, er det Adrian Lunde sin tur til å vise seg fram på sin venstrekant. Han serverer ballen på sølvfat til Hamze Ilyas Ahmed, som fastsetter sluttresultatet til 4-2.

En til tider velspilt og underholdende kamp som sørger for at Ørn fortsatt er ubeseiret på hjemmebane i interkretsserien.